Barnvakt

Igår var jag och Gabtiella några timmar på Erikslund, vi gick i affärer ocxh handlade. Hittade en regnjack som jag köpte, lite vuxenpoäng där. Vi var också till Maxi och storhandlade. Kul att inte bheöva göra det själv, oftast följer ju John med men kan vara skönt att passa på när han är på jobbet också om jag är ledig. Sen på kvällen var jag barnvakt åt underbara Denice. Vi hade det riktigt bra och tog det mest lugnt framför tvn, men lite lek blev det ju självklart också. Ikväll blir det middag på stan och bio med älskling.
 
 

Tisdag

God förmiddag! Jag tycker verkligen om att jag har lyckats få mitt schema så att jag alltid börjar med en kväll efter att jag varit ledig. Igår blev jag klar med mitt vikrprojekt cóch visar er bild så fort jag lämnat över det till den som ska ha det. Jag beställde också garn för två nya projekt och jag hoppas att det kommer så snart som möjligt så jag kan börja. Nästan så att jag har lite abstinens nu.
 
 

Jobbnatten

Jag jobbade ju natten mellan lördag och söndag. Jag klev upp hals sju på lördagen för att skriva högskoleprovet med tanken om att jag skulle kunna sova några timmar när jag kom hem. Det gick ju inte kan vi säga. När jag väl om till jobbet belv jag ven medveten om att det var ju natten vi skulle ställa om till vintertid, vilket betyde 11 timmar istället för 10. Men natten gick riktigt bra och jag kände att jag kunde göra ett bra jobb hela natten. Halv åtta på morgonen la jag micg dock äntligen i sängen efter att ha varit uppe i 27 timmar. Det är nog ett rkord för mig. Nu känns det inte alls lika läskigt att jag i framtiden kommer jobba vissa perioder natt. Det gick ju riktigt bra!
 
Igår fick jag lunch på sängen av världens bästa! <3