31:a maj

Sista maj och sista skoldagen innan examen! Jag har en konstig känsla i kroppen, känner mig lätt och lycklig. Jag tänker nu börja kalla mig för sjuksköterska, jag är ju faktiskt klar med allt i skolan. Tre år av hårt slit är över, men vilka roliga tre år det ändå har varit. Det kommer nog kännas lite tomt i höst att inte gå tillbaks till skolan. Samtidigt ska det bli väldigt skönt att när jag går hem är jag ledig och inte har något skolarbete att göra.30:e maj

Den stora dagen närmar sig med stormsteg och imorgon gör jag sista skolgrejen innan examen. Dock har jag en del annat att fixa eftersom jag är med och planerar själva examen. Typ skriva ett tal som ska läsas inför 1300 pers, tur att jag har Cissi med mig också. Idag ska jag kolla igenom vilka som har betalt och anmält sig till vår middag och lunch nästa vecka. Det tar sin lilla tid det också. Hoppas ni får en bra dag!
 

Bara jag?

Jag följer ganska många bloggar, har faktiskt inte koll på hur många och använder mig därför av bloglovin. Långt ifrån alla bloggar som jag följer uppdateras varje dag och därför är det himla bekvämt. Men nu, stundet då jag är uttråkad, blir det lätt så att jag förväntar mig att det ska finnas några inlägg att läsa så fort jag går in, trots att jag alldeles nyligen gått igenom alla nya inlägga. Det är ju det jag gillar med att följa många bloggar, att när jag har tråkigt finns det oftast något att läsa. Bäst är det dagar då jag jobbat och kommer hem och har över 40 olästa inlägg att gå igenom. Då har jag att göra en stund framöver.