31:a mars

Jag tog vist lite bloggledigt under påsken. Idag var det sista ridhusträningen i agility, vi har verkligen gjort framsteg! Nästa helg blir det tävling för vår del, en liten träningstävling i Kvicksund. Superskönt är det att imorgon också är en ledig dag, jag har verkligen njutit av att vara ledig. Hur har ni haft det i helgen?29:e mars

God morgon! Idag vaknar jag upp och är irriterad på tandläkare överlag. Kanske lite orättvist men jag är så trött på att de vägrar dra ut mina visdomständer! Minst en gång i halvåret blir de inflammerade, ingen skön känsla. Jag gör mitt bästa och borstar och sköljer med både dentan och bakteriedödande för att försöka få det att gå över. Men det är inte så roligt när hela kinden svullnar upp och det gör ont som bara den. Jag ska ringa till dem på tisdag och tjata lite mer på att de ska dra ut dom, för de fyller ju minnsan ingen funktion. Hoppas ni har en bättre morgon än vad jag har.
 

Promenad i solen

Efter att ha spenderat förmiddagen i skolan åkte Lena, Frans och jag ut till Björnön och gick en promenad. Vi gick också ner på stranden en stund, isen är ju kvar så Frans vågade sig ut i "vattnet". Landkrabba som han är. En 5 km lång promenad blev det och det var riktigt skönt. Det är ju så fint ute på björnön! Det var inte riktigt smält överallt så på vissa ställen var det lite halt, men om två veckor kanske så är det nog super. Jag kan inte minnas senast jag var på björnön så det blir verkligen till att åka ut oftare framöver.