29:e juni

God förmiddag på er! Snart måste jag sätta lite fart här hemma, laga mat och göra mig iordning innan det är dags att gå till jobbet. Igår var jag ledig och John slutade tdigt så vi passae på att gå på bio, äta ute och se lite serier. Skönt att kunna ha en lång myskväll. Vi insåg att det kommer gå en hel del filmer som verkar bra på bio framöver så förhoppningsvis kommer det bli en hel del bio för oss de närmaste månaderna. Redan på tisdag ska jag gå med Lena och se Dumma mig 2. Brukar ni gå på bio?
 
Idag äter jag jordgubbar till frukost

27:e juni

 
God morgon på er! Igår hade jag supersvårt att somna och slocknade någo gång efter tolv, som tur är vaknade jag ändå pigg idag. Har väl fått mycket söm nätterna innan så att det räcker till ändå. Igår satte jag min första sond på jobbet och det gick hur bra som helst. Det är ju inge skönt för de små att få en sond, så det känns bra när det går snabbt och smidigt att få ned den så att obehaget inte blir så långt. Ofta går det lättare om de har något att suga på. Dagpass idag och sedan ska jag till gymmet med Johanna. Vad gör ni idag?
 
 
 

Härlig kväll på jobbet

Åh det har varit en sån bra kväll på jobbet. Några av de saker som jag var orolig för när jag gick hem i torsdags verkar ha löst sig hur bra som helst. Det är fortsatt lugnt på avdelninen så jag har kunnat lägga all min energi på de få barn som jag har hand om. Det känns verkligen hur bra som helst. Nu på kvällen var jag också med in på förlossningen då en liten flicka föddes, vi väntade utanför. Alltid kul när barnen mår bra! 
 
Som det känns nu kan jag verkligen inte ha fått ett bättre jobb. Jag får jobba med något som jag verkligen brinner för, har bra kollegor och lär mig något nytt varje dag. Jag får se så mycket intressant hela tiden när jag jobbar så det är bara roligt att gå till jobbet. 
 
Helt random bil, men kan ju inte direkt bjuda på något från jobbet.