31:a januari

Redan sista januari, jag längtar till våren kommer så det är bra att de här vintermånaderna går fort. Det blir korta nätter när man går kväll och ska gå dag dagen efter. Jag kom hem strax innan tio igår och gick upp fem idag, så jag kommer nog somna ganska tidigt ikväll. Det går bara bättre och bättre för mig på praktiken tycker jag, jag får mer och mer kol på rutiner och vad det faktiskt är de gör på ortopeden. Efter idag har första veckan redan gått. 
 

LYCKA!

Jag har fått mitt drömjobb!! Svårt att beskriva hur jag känner just nu, men lyckan bubblar inom mig. Efter examen börjar jag jobba på neonatalavdelningen här i Västerås. Jag slapp två veckors jobbig väntan på besked, skönt. Vet faktiskt inte om jag hade klarat det. Allt slit med skolan är verkligen värt det nu när jag strävar mot något som jag verklign vill.
 

30:e januari

Jag är trött och seg idag och skulle nog helst ligga hemma i soffan och kolla serier. Men jag ska gå kväll på praktiken. Innan dess ska jag komma på något att laga till lunch och matlådor, men fantasin står på noll. Det tycker jag faktiskt har varit det svåraste med att flytta hemifrån, att försöka få lite variation i matlagningen så att vi inte äter samma sak hela tiden. Idéer mottages tacksamt! Men lite mys i soffan med Fransen hinner jag med innan det är dags att göra sig iordning. Hoppas ni får en bra dag!