28:e februari

Februaris sista dag och ännu en dag med sol. Kan det vara så att våren är på väg? Jag tänker hoppas på det i alla fall. Kanske kan jag till och med cykla ner på stan imorgon. Jag har suttit med hemtantan nu på morgonen och än är den inte helt klar, men på god väg. Det jobbigaste, statistiken, är i alla fall gjort. Idag väntar ett kvällspass på prakiken, innan jag är ledig fredag och lördag. Jag hoppas på att det kommer vara lite mer att göra idag än att lägga pussel. Jag lär mig ju inte så mycket på det direkt. Vad ska ni göra idag?
 
Jag vet inte varför, men på något sätt lyckas jag alltid få personer som är dåliga på att sticka när jag ska ta blodprov. Här en fin rispa efter att ha tryckt nålen mot huden på vägen ut. Jag har tidgare fått fina stor hematom över hela armen.

Lugn dag

Man kan minst sagt säga att jag har haft en lugn dag på praktiken. Jag har lagt pussel. Typ på den nivån. Alla patienter har antingen haft permission eller så är de så pass sjuka i sin psykiska störning att jag inte får gå in till dem. Är det såhär kommande dagar så jag jag ju ett 1000 bitars pussel som kan hålla mig sällskap i alla fall. Efter praktiken så fikade jag med mamma som är hemma och är sjuk, hon hade köpt semlor till oss. Nu blir det lite mys i soffan innan det är dags att sova.
 
Ungefär så mycket som jag kan visa från praktiken, mitt överfallslarm.

27:e februari

Kickar bara in och säger god morgon och önskar er en bra dag. Jag ska strax knata iväg mot bussen för att ta mig till praktiken. Min handledare var ledig igår så jag fick sitta själv och läsa på om patienterna. Får se vad som är tänkt ska hända idag och hoppas på att det är lite mer struktur på det hela. Efter praktiken ska jag till sjukhuset och ta lite prover. Ikväll blir det till att sitta med inlämningsuppgiften och försöka få den klar. Jag tror jag har kommit en bit på vägen i alla fall.