Årets höjdpunkt

Årets sista dag idag och snart är även den slut. Åretshöjdpunkt måste nog vara min examen och att jag efter det började på världens bästa jobb. Efter tre år slit med vetenskapliga artiklar, praktik och problem med lärare var det så skönt att äntligen få ta examen och jag vara bara så redo för att få ge mig i ut i världen som legitimerad sjuksköterska. Jag började på världens bästa jobb, neonatalavdelningen här i Västerås där vi tar hand om förtiddigt födda och sjuka nyfödda barn. Och oj vilket givande jobb jag har och vilka fantastiska upplevelser jag får vara med om 
 
 
Tack Anna för dessa fina bilder!
 

Bio idag

Snart blir jag hämtat av mamma och Lena och så ska vi åka och hämta mormor för att sedan gå på bio. Vi ska se hundraåringen som kelv ut genom fönstret och försvann. Jag älskade boken så jag hoppas att filmen kommer vara lika bra och rolig. I vilket fall som helst så ska det bli roligt att gå på bio med mormro, det var en julklapp till henne att vi skulle göra detta och jag tror att det kommer bli superkul. 
 
 

Arlanda tur och retur

John och jag har varit till Arlanda idag för att hämta mina föräldrar och syster som kom hem från Cuba. Det fick mig bara att längta ännu mer till att vi åker på lördag. Det ska verkligen bli så härligt att komma iväg och jag ska fota massor. Kikar mest in för att säga god natt innan jag går till jobbet för lite nattjobb. Fick vara ledig idag på dagen men det behövdes en extra inatt.