Agility

Det är otroligt roligt att Frans och jag kommi igång med agilityträningen ordentligt igen. Det tackar vi Anna och Birgitta för som också är med och tränar. Det är ju så mycket roigare att träna tillsammans med andra! Jag ser också att det gör så mycket gott för Frans att han får träna och bli riktigt trött. Han tycker ju att det är så kul också, speciellt kontaktfältshindrerna som han verkligen älskar. Min duktiga lilla hund. Nästa vecka ärdet både träning och tävling, KM på onsdag och en inoffeciel tävling i Uppsala på söndag.
 
 

Update

Vi hade det verkligen superbra i Danmark! Skönt att komma bort och slappna av lite. Nu är jobbandet i full gång igen och denna vecka har jag även hunnit med både utbildning i cosmic (helt värdelös) och hospitering på BB, samt en hel del aglityträninng. Nu är det ju inte så långt kvar till nästa tävling. Dock märker jag på mig själv att jag har inte så mycket enrgi över till något annat än det allra viktigaste. Det ska verkligen bli superskönt att vara ledig fyra dagar nästa helg.
 
Jag tog massa mer bilder från EM men har inte hunnit lägga in dem på datorn än.

Danmark, Aarhus

Igår efter jobbet tog vi bussen ner på stan för att där hoppa på flygbussen mot Arlanda och sedan vidare mot Aarhus. Vi hade även mormor med oss så vi fick assistans på flygplatsen med rullstol och med att gå på planet först. Tack SAS, det underlättade verkligen hela resan. Jag har ju mycket släkt här i Danmark och har varit en hel del i Danmark genom åren, dock har det varit dåligt med det de senaste åren då jag har jobbat hela sommrarna och sedan gått i skolan resten av året. Men u är vi här och ska både träffa släkten och gå på finalen på EM i hoppning. Kul kul! Så skönt att ha tre lediga daar här också! 
 
Jag älskar att flyga och gillart start och landning bäst!