Valborg

Jag är trött och önskar att jag vore ledig imorgon. Är ju fortfarande lite slemig och så sen förkylningen och känner väl att jag blir trött fortare. Men men kämpa på är det som gäller, för snart är jag i mål. Det blev ingen shopping med mamma idag, var för trött när jag slutade och allt stängde ju tidigare idag. Blir i slutet av veckan eller nästa vecka istället. I värsta fall får jag väl ta en klänning som jag har här hemma. 
 
Köpte en ny orkidée idag i alla fall, har tröttnat på att de två jag har inte blommar. Men tänker inte slänga dem än, men kände att jag ville ha i alla fall en som blommar.

30:e april

Sista april och valborg idag. Själv ska jag ha praktik både idag och imorgon så för mig kommer det inte hända mycket ikväll. Mamma och jag ska eventuellt åka ut till Erikslund efter praktiken idag, dels för att köpa födelsedagspresent åt Frans som fyllde år i går. Det hanns inte med igår etersom vi var och kollade på bil, något som faktikst kommer gynna honom också. Sen behöver jag hitta en examnesklänning, börjar kännas lite tajt om tid nu för det är ju inte så långt kvar. Vad gör ni idag?
 
 
 

29:e april

God morgon nyvecka och tillbaks till praktiken. Jag är fortfarande inte helt frisk, men jag mår ändå så pass bra så att jag kan gå till praktiken. Jag kommer ha några dagar att ta igen och så fort jag får mitt schema för neo så ska jag planera in när jag kan gå de extradagarna. Jag vill ju att allt ska vara klart till den 7:e juni när jag tar examen. Tror verkligen att de här sista sex veckorna kommer gå riktigt fort, så snart står jag där i kyrkan och har precis tagit emot min brosch. Overkligt!