Söndag

Det blev en ganska lång sovmorgon idag med, tror fortfarande att jag är lite seg. Idag ska jag ändå försöka få något gjort. Tvätta, städa, plugga och träna vill jag hinna med idag. Jag ska vattna alla våra orkidéer idag också tänkte jag. Jag vattnar dem en gång varnnan vecka och då sänker jag ner hela plastkrukan i vatten, som har lite näring i sig, och låter sedan vattet rinna av lite innan jag stoppar tillbaks blomman i ytterkrukan. Jag ser ockå fram emot den kommande veckan, en hel del kul som står på schemat. Vad ska ni göra idag?
 

Vilodag

Känns skumt att halva dagen nästan redan har passerat. Täkte snart lägga mig i soffan och kolla lite serier. Är nämligen ganska seg idag. Hade dock sjukt kul igår! Först en riktigt bra förfest med ett gäng härliga tjejer, sedan en rolig kväll på Kåren som avslutades med prat på McDonalds. Jag som alltid brukar somna i soffan vid elva kom hem efter halv tre igår så är ganska trött idag. Vilket betyder att det kommer bli en lugn dag idag. Får se om jag går iväg och köper lite godis också.
 

Fashionista 2012?

Det blev inte onepiecen ikväll. Elin tyckte inte det var bad teste nog så jag fick tänka om. Cyklade förbi mamma och pappa på vägen hem och hittade lite kläder från utklädnadshowen. Kan inte påstå att jag är specielt snygg i varken hår eller smink heller för den delen. Men hoppas på en rolig kväll det gör jag!