Slutspurt

God morgon, sovit gott? Nu börjar slutspurten mot sommarlovet, jag har bara 6 pass kvar på raktiken och sen är det sommarlov. Skönt ska det bli! I söndags var sista gången på agilityn för våren och Frans var jätteduktig. Kursen har verkligen gått över förväntan! Jag tror jag ska köpa sånt där stort plockepin så kan jag träna slalom hemma, för det är typ det som är svårast. Det mesta andra kan han.

Den lugna helgen

God förmiddag på er. Jag sitter i soffan och väntar på att älsklingen ska vakna, så kanske man kan göra något kul av den här dagen också. Igår träffade jag Kajsa på stan efter att hon slutat skolan och så åt vi glass. Sedan åkte John och jag och köpte en kylväst åt Frans. Har inte hunnit testa den än men tror det kan bli bra i sommar. Efter det åkte vi till Johns moster och morbror där det bjöds på grillat, massa gott.

En del nytt

Den här veckan har jag varit med om en del nya saker på praktiken, väldigt lärorikt men samtidigt tråkigt. Som jag skrivit tidigare vill jag bli barnmorska, och då helst jobba kombinerat förlossning och BB/neonatal. Jag tycker det är tråkigt när människor är multisjuka och inte kommer bli friska. Det optimala vore ju om alla var friska. Därför tycker jag ändå om när det är lite patienter inne på avdelninge, något som ändå tyder på att fler är friska.