Cheklista

Det börjar vara så att jag har ganska många olika saker att hålla koll på, både i skolan och på sidan om. Mycket utav det är förstås kul! Dock blir det ju lite att hålla reda på, så jag har börjat skriva cheklistor över vad jag ska göra. Känns verkligen som om det hjälper och det är verkligen motiverande när man får stryka något på listan. Hur gör ni för att hålla koll på allt som händer i era liv?

Frans första löprunda

Idag invigde jag de nya springskorna. Jag passade samtdigt på att ta med mig Frans på hans första löprunda. Tror han kan bli duktig på det, när konditionen kommer. Svårt att vara bra på något man aldrig gjort innan. Tycker ändå han skötte sig bra, blev ju inte så låg runda. Kanske 10-15 minuter med gång i början.
Långsamt kommer jag öka längden på våra löprundor. Dock kommer jag göra det väldigt försiktgt så att han inte blir överanstärgnd. Men tror det kan vara bra fö honom att få lite kondition nu när vi snart ska börja med aglity. Nu ligger han och sover i mitt knä den lille, men blir trött av att träna.