Vilken skillnad

Tänk vilken skillnad det kan vara från dag till dag på jobbet. Igår var det ingen av oss som hann ta rast och idag kunde vi sitta ner i lugn och ro och äta efterrätt. Tror det är småsaker som gör det, samt att om någon blir ol
rolig så blir fler det. Tycker alltid det är skönt när det är lagom mycket att göra på jobbet.
 
Imorgon ska det fixas här hemma. Jag ska försöka packa så mycket som möjligt samt att jag har en del telefonsamtal att ringa. Sedan ska John och jag gå på bio och se nya Batmanfilmen. Sedan ska vi nog äta något gott på stan också. Sen blir det jobb och flytt för hela slanten nästa vecka. Vad ska ni göra veckan som kommer?
 

Något som inte stämmer

Som ni kan se är samma inlägg pbulicerat ganska många gånger. Vet inte vad detta beror på och det går inte heller att ta bort de överflödiga just nu. Får se om det funkar senare. Jag ska egentligen bara göra mig iordning här och sedan åka och hämta Lena oss farmor och farfar och sedan åka ner på stan. Hoppas på att hitta lite kul. Sen blir det säkerrt en glass i det fina vädret också! Vad ska ni göra idag? 
 

Bra dagar

De senaste dagarna på jobbet har verkligen varit super, även om det har varit mycet att göra och vi knappt har suttit ner på hela dagen så har vi haft kul, både med patienter och personal. Trivs verkligen när det är så och jag trivs verkligen med mitt sommarjobb,sån tur jag hade! 
 
Imorgon ä jag ledig då jag jobbar i helgen, så då ska syster och jag passa på att gå på stan. Jag är lite sugen på att köpa lite nya grejer till håret för att kunna göra lite nya och roliga frisyrer. Såg et repotage i Amelia på jobbet med massa fina frisyrer som jag fick insperation ifrån.