Sydafrika

Jag lever, för den som trott något annat. Har bara haft mycket att göra den senaste tiden med n0llning och sedan resan. Nu befinner jag mig hos min moster och morfar i Sydafrika och har det super! Jag kom hit i söndags eftermiddag efter att ha rest i över 24 h. Resan gick riktigt bra och jag kunde sova ganska mycket på nattflyget. Jag befinner mig i Hilton, ca 19 mil från Durban. Imorgon ska vi åka till en nationalpark på safari. superkul ska det bli! Hoppas vi kommer få se riktigt många djur.
Igår var vi och kollade på några vattenfall som ligger här i närheten, detta är det minsta av de tre.

Idag åkte vi in till Durban och låg på standen hela eftermiddagen. Tyvärr var det badförbud på grund av underströmarna plus att hajflaggan var uppe. Hoppas ni har det bra i Sverige!

Laga mat och 3D film

Här om kvällen kom Kajsa, Mimmi och Elin hem till mig för en liten tjejkväll. VI lagade god mat och kollade sedan på film. Riktigt mysigt! Det är kul att vi kan klämma in lite sådan kvällar i veckorna, så vi får lite avbrott från pluggandet. Tror man behöver sådant.

Torsdag

Jag sov rikigt bra inatt, förutom i början. Hade en hemsk mardröm, men sen när jag vaknade kunde jag inte riktigt komma ihåg vad den handlade om bara att den var hemska. Händer det er också? Sen fick jag sova lugnt och vakande imorse helt utvilad, skönt. Hur har ni sovit?
Härligt väder är det idag, upptäckte jag och Frans på morgonpromenaden. Sol, lite snö och nån plusgrad. När termometern visar över noll behöver Fransen inte ha något täcke på sig, det gillar han. Om han står still fryser han fortfarande men han gillar inte att ha täcket och vi brukar  inte stå stilla så mycket på våra promenader.
Hoppas ni får en bra dag!