Alla dessa må-bra-inlägg

Idag har jag väl inte gjort just något särskillt. Ja pluggat har jag ju gjor men annars. Men jag kan verkligen inte sluta njuta av vädret och hur bra det får mig att må. Jag har mer motivation i skolan än vad jag någonsin haft, känns det som. Snart är den här, min absoluta favoritdag på hela året. Första dagen då man kan sitta ute i solen utan jacka och bara njuta av solen. Älskar livet som det är nu!

Ljusa tider

De senaste dagarna har det verkligen varit riktigt bra väder. Solen skiner och gör sitt allra bästa för att ge oss värme och vår. Jag mår så bra av solen, den ger mig massvis med energi. Våren är den tid på året då jag börjar fungera som jag önskar att jag gjorde hela året. Jag kommer igen efter vintern och kan ta i med ny kraft. Åh det är så underbart med vår!
Jag har fått motivation till att verkligen göra mitt bästa i skolan och jag förvånas hela tiden av hur bra det går att plugga och hur mycket jag faktiskt får gjort. Underbara känsla. Vid ett ska vi ses i skolan för att göra uppgiften till torsdagens seminarium och äntligen kan man cykla till skolan igen. Frihetskänsla!