Nyårsafton

Planen idag ser ut som så att när vi får låna bilen av mamma och pappa ska vi ge oss ut i folkmassan och handla. VI lär ju inte vara ensama. Sen blir det lite förberedelser här innan vi åker ut mot Skultuna, där nyårt ska firas med god mat, bad och mys. Vi blir ca 5 st (plus tre hundar) så det kommer bli en väldigt lugn kväll, men också en väldigt rolig sådan tror jag. Hur ska ni fira nyår ikväll?
 
Förra året var vi i ett kallt lofsdalen med mamma, pappa och Lena.

Söndag

Jag håller på att baka macarons för första gången i mitt liv. Spännande! Jag hoppas de blir bra. Nu ligger de och vilar på plåten för att åka in i ugnen om en stund. Vid ett kommer mamma och hämtar mig och då åker vi ner på stan till konstmuset för att kolla på Lars Wallins utställning. Sen blir det mer bakning, tänkte försöka mig på en till sats macarons och så ska jag göra en cheesecake tänkte jag. Vad gör ni idag?
 

God natt

Sen vi kom hem från bion (filmern var riktigt bra) har jag suttit med mitt personliga brev och CV. Jag börjar bli lite stressad. Det är ett jobb som jag verkligen vill ha och jag vill få iväg min ansökan till dem så fort som möjigt. Jag vet inte ens om de kommer anställe, men jag hoppas! Det är ett jobb som skulle passa mig och det jag vill perfekt. Så mitt personliga brev måste bli riktigt bra.
 
Tänkte bara önska er god natt innan jag går och lägger mig. Imorgon väntar jobb på morgonen och lite fix inför nyår. Sedan ska jag och mamma på Lars Wallins utställning, hoppas man får ta lite bilder där. Kram och god natt.