B.o.B - Airplanes feat. Hayley Williams

 
En låt som får mig att tänka tillbaks på så mycket bra. Bara av att höra introt blir jag lycklig, jag är ju lycklig nu också. Men det är något speciellt med att känslan av att vara nykär. Den här låten spelades flitigt när jag träffade John. Det är också en låt som vi lyssnde mycket på tillsammans.
 

Fredag

God förmiddag på er. Jag har tagit en ganska lugn morgon, men ska snart göra mig iordning och knata hem till mamma och pappa och hämta lite grejer. På schemat idag står nämligen att göra ett dopkort innan vi ska till Stockholm och fira min faster. Dopet som vi ska på är imorgon, så har lite tid imorgon förmiddag också om jag inte hinner bli klar idag. Hur ser eran dag ut?
 

Tur att Frans är en snäll hund

Det är kul med n0llning, men trött blir man. Jag bestämde mig för att inte vara med resten av kvällen, behöver vara pigg och fräsch imorgon. Vid lunch kom John och Frans och gjorde oss sällskap. Roligt är det att fler vet vem Frans är, än folk som vet vem jag är. Kanske just för att han är så snäll och söt, så ingen kan tycka illa om honom. Han tycker i alla fall att det är roligt att få vara med när det händer något i skolan. Även Frans blir lite trött av n0llning så han fick åka i cykelkorgen hem, ganska skönt tycker han. 
 
Dock är det ännu bättre om man får ligga inbäddad i en skön filt i korgen, tycker Frans.