Fredag


God morgon, sovit gott? Älsklingen har precis gått iväg till skolan så nu har jag och Fransen några timmar för oss själva. Den tiden ägnar Frans åt att sova, lite frukost har han hunnit med att äta också. Jag ska också slänga i mig lite frukost snart. Sen blir det nog till att göra lite sådana där tråkiga grejer som att städa och diska. Vad ska ni göra idag?
Måste bara säga att jag är riktigt stsolt över Frasen också. Han verkar inte längre ha nå ont, men han får sin medicin i alla fall för den ska hindra mot infektioner också. Ute springer han på som vanligt nu i princip, bara ett par kortare pauser. Ett annat stor plus är att han börjat äta lite mer, verkar som om han tycker om den nya maten.
Hoppas ni får en bra dag!

Ny design

Äntligen fick jag lite insperation för en ny design. Då passade jag även på att göra bloggen bredare så att jag kan lägga upp större bilder. Om den nya designen inte syns så tryck på F5, då borde det funka. Vad tycker ni?

Ledig

Skäms på mig som glömde kameran idag igen. Jag får ta med den på söndag när vi ska till skolan och öva. Iadg var det PVK (perfer venkateter), CVK (central venkateter) och kateter som stod på schemat. Vi sjuksköterskor sätter ju inte CVK utan tar bara hand om omläggningen. De andra två gör vi.
Dock tycker jag faktiskt det är synd att vi får så lite material och öva med. Jag förstår att det är en kostnadsfråga för skolan, men att bara få stcika två gånger och sedan tro att det här kan jag stämmer ju inte riktigt. Man kommer nog inte känna sig så säker på detta när man kommer ut på praktiken sen. Med andra ord får man hoppas att man får förstående patienter i början.
Nu är jag ledig ända till på måndag eller onsdag beroende på hur säker jag känner mig efter helgen. Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på. Är lite sugen på att göra något men vet inte vad. Har ni några förslag?

Lite bättre bild på hur håret blev. Ha det bra!