Katastrofmedicin

Degan har bestått av föreläsningar hela dagen, katastrofmedicin och dialyssjukdomar. Kulkul, eller nja kanske inte direkt. Föreläsaren som vi har i katastrommedicin är hur gullig som helst men man kanske inte får ut så där jättemcyket av föresläningen, får se om det blir bättre imorgon. På föreläsningen om dialyssjukdomar var jag nära att börja gråta flera gånger. Jag är ganska känslosam av mig och när föreläsaren tog upp massa verkliga var det nära att det blev för mycket.
Efter skolan blev det lite shopping på Gina Tricot på väg till bussen. Hittade ett snyggt linne och en skjorta/blus. Annars har jag spenderat eftermiddagen med lite plugg och efter kvällsmaten åkte jag hem till John, där jag är nu. Imorgon är det heldag i skolan igen som gäller, innan tentapluggandet ska komma igång på riktigt.
Så här såg tavlan ut efter en förmiddagsföreläsning, det ska vissa vad som händer när det skett en stor olyka, i detta fall med en buss och två personbilar.

Varmare bredgrader

Det börjar ju verkligen bli lite kallare nu, speciellt på mornarna. Jag jublar väl inte direkt men än så länge funkar det. Frans där emot gillar det inte! På morgonen vill han verkligen inte gå ut, det är knappt så jag får honom att gå utanför tomten. HAn gör sina behöv så fort han kan och sedan ska han in.
Så det är lite lockande att flytta till varmare bredgrader. Frågan är bara vart. Jag trivs i Sverige och vill verkligen bo kvar här. Men visst kan man flytta mer söderut i Sverige, nackdelen är ju att det blir ju vinter över hela Sverige. Det kanske inte blir 30 minus så ofta i Ystad med ner mot nollgradigt blir det ju. Har ni några förslag?
När det är sol och lite varmare ut trivs han fortfarande som fisken i vattnet när han får komma ut och lukta på allt han vill. Speciellt när vi går på nya ställen eller ställen där vi inte går så ofta.

Föreläsning

Idag måste jag säga att jag mår riktigt bra, om man tänker på hur jag har mått. Lite snuvig är jag fortfrande men det beror nog mycket på vädret också. Så idag orkade jag ta mig till föreläsningen om allergi och överkänslighet. Det var en kort föreläsning, så blev lite mjukstart nu efter att ha varit sjuk.
Idag blir det lite pluggledigt på eftermiddagen. Jag ska nämligen passa på att ömgås med min pojkvän. Både han och jag har två rätt intensiva veckor framför oss i skolan i och med att det är tentaperiod. Så idag blir det lite mys framför serier och kanske någon film.
En bild från en promenad häromdagen med strålande sol, tyvärr är det inte lika bar väder idag.