Träffa styrelsen

Om en liten stund ska jag traska iväg till skolan för att ha styrelsemöte med VIPS. Känns som om vi verkligen börjar komma igång och göra bra saker nu. I eftermiddag ska jag försöka hina beställa medlemskort. Det är kul när det händer något och man är en del av det.
Annars ska jag umgås med John i eftermiddag plus att jag ska träna ikväll. Vet dock inte riktigt vad John och jag ska hitta på. Vi funderade på bio men det var ingen bra film som gick, så det funkade inte. Återstår att se helt enkelt. Vad ska ni göra idag?

Hoppas ni får en bra dag!

Teknikens under

Tror att jag har berättat om att min mobil raderat alla bilder och all musik. Riktigt kul. Men så visar det sig att allt finns kvar på minneskortet bara det att mobilen inte hittar det. Alltså - mjukvarefel konstaterat. Så så fort jag får tillbaks min gamla mobil som är ute på äventyr ska den in på rehab. För så här kan vi inte ha det. Eller om färsäkringen är snäll kanske det blir en ny. Man vet aldrig.
Idag är det fadder kick-off i Eskilstuna inför vårens n0llning och som faddergeneral är man givetvis med. Blir upphämtad av Adam efter tre någon gång och så åker vi. Det ska bli kul att frå prata med alla andra linjeföreningar om vårens n0llning. Adam och Jag har ju ganska mycket idéer och schemat ser hyfsat klart ut, men vi vill ha med andra linjeföreningar. Så det ska vi försöka fixa idag!

Fina julklappar

Tänkte dela med mig av ett litet julklappstips och även något jag själv skulle bli glad över att få. Jag anser att alla kan göra något för att de som inte har det så bra kan få det bättre. Jag kräver inte att man ska göra mycket eller göra något som kostar pengar. Det finns alltid något som alla kan göra utifrån sina egna förutsättningar.
Unicef har en gåvoshop med olika nödvändiga grejer för att göra vardagen bättre för de som inte har det så lätt, ex myggnät, vaccin, energikex och mycket mer. Där finns det grejer från under 50-lappen upp till flera tusen, beroende på din förmåga. Så vet du inte vad du ska ge bort kan du ge bort något från Unicefs gåvoshop.