Silversmide och hundkurs

Hejsan, hur har helgen varit? Jag har haft fullt upp kan man väl säga. Men bara med en massa roliga grejer. Igår och idag har mamma och jag varit på silversmideskurs och det var verkligen riktigt roligt. En armring och ett armband blev det. Jag blev supernöjd med grejerna. Jag var även ner på stan en liten stund och hittade lite underkläder. Har länge letat efter en svart axelbandslös BH med lite spets, och det har varit jättesvårt att hitta en som passar. Men idag lyckades jag, hade jag inte gjort det så hade jag nog gett upp. Hittade faktiskt två som var jättefina, men den ena var slut i svart. Men kanske att jag köper den om den kommer in igen.
Idag började också lydnadskursen med Frans. Jag var lite nervös innan att de andra skulle vara på en högre nivå och så. Men det verkar som om alla är på nästan samma nivå så tror det kommer bli jättebra. Sedan är vi bara 6 stycken också så man får mycket hjälp. Det är också samma instruktör som i höstas så det är kul. Hon tyckte att Frans växt sig riktigt fin sedan vi slutade i höstas. Alltid kul att höra. På torsdag börjar ju utställningskursen också så vi kommer ha fullt upp de kommande veckorna.
Om en liten stund kommer farmor och farfar och hämtar Frans. Han ska bo där till på tisdag. Jag har nämligen praktik. Mamma har ju annars varit hemma med honom men nu måndag och tisdag ska hon iväg med jobbet och vara borta hela dagen. Så då är det snällt att farmor och farfar kan ställa upp och passa Frans.
Ha det bra
Fumflum

Det verkade jätte häftigt kan du inte berätta lite mer detaljerat om vad du gjorde på silversmideskursen och hur det gick till??