Fransen kan kolla ut

Hos John finns det två balkongdörrar men ingen balkong. Det är endast ett glest galler utanför. Inte för att jag tror Frans skulle ge sig på en flytur från fjärde våningen så är det inget jag velat riskera. Men idag när jag åkte hit tog jag med ett kompostgaller som vi sällt för. Något jag tror Fransen uppskattar för nu sitter han och kollar ut och skäller till lite om det är någon som inte sköter sig. Det är också bra för nu kan vi få in lite mer luft i lägenheten på varma dagar. Innan har vi bara kunnat öppna ett fönster och det har inte riktigt hjälpt.
Var ner på stan en stund med mamma tidigare på dan, men höll mig från att gå in i någon klädesaffär. Får vänta med att shoppa tills vi är i Göteborg, bara en vecka kvar nu ju. Men var i alla fall in på Cervera och det finns verkligen sjukt mycket fint.
Bland annat tycker jag denna är riktigt fin

Midsommar är över

God morgon på er! Egntligen kanska man inte ska skriva god morgon eftersom klockan är halv tolv, men här ärdet god morgon. Var i och för sig uppe och gick ut med Fransen tidigare men la mig igen när vi kom in. Söndag  idag och midsommarhelgen är snart över. Har ni haft det bra? I fredags var vi till Köping, först åt vi hos Johns föräldrar sedan träffade vi några vänner resten av kvällen. Igår hade vi bara en lugn mysdag med film och god mat.
Jag har varit ganska förkyld i helgen men är nu nästan riktigt bra. Det var tängt att jag skulle ge blod på torsdag, men ska ring och höra med dem om det ska skjutas upp någon vecka så jag hinner bli riktigt frisk. Visst ger man blod för att andra ska må bättre men man ska inte bli sjuk av det själv.
Det är alltid viktigt att tänka på sin egen hälsa i första hand. För mår man inte bra själv kan man väldigt sällen hjälpa andra att må bättre. Något som jag tror att folk ibland glömmer bort. Man vill vara en god människa och hjälpa andra på ens egen bekostnad, oftast blir inte det den bästa hjälpen. Så ta vara på er själva!

När kommer sommaren tillbaks?

Jag börjar faktiskt bli lite trött på allt regn. Jag förstår att det är bra att det kommer lite regn ibland så att det inte blir för torrt. Men nu räker det faktiskt tycker jag. Jag vill ha sol och värme. Jag har inte ens hunnit med mitt första dop i annat än pool än i år.
Annars idag mår jag inte riktigt tipptopp. Böjade känna av halsen lite redan igår och idag är jag även täppt i näsan. Känns som tur är inte som att jag kommer bli jättesjuk, bara lite småförkyld. Skönt det då jag inte tycker om att vara sjuk, vem gör det egentligen?
Ha det bra och hoppas ni har bättre väder än vad det är här