Onsdag

Medan vi var ute med båten lyckades jag faktiskt få lite färg på kroppen. Man kan väl inte direkt kalla mig brun men jag är inte likblek i alla fall. Så eftersom det är sol och varmt idag funderar jag på att försöka bättra på den färgen lite innan det är dags att åka till jobbet. Börjar inte förrän klockan tre idag.
Det lilla såret som blev efter fästingen på Frans läker jättefint och han mår som han brukar. Det var ett tag sedan han var ute och sprng i trädgårdenn eftersom vi inte varit hemma så mycket på sista tiden. Med andra ord kommer han säkret bli glad om jag går ut och solar.

1 pass avklarat, 14 kvar

Just nu är jag trött i hela kroppen och skulle säkert somna om jag försökte. Dagen har varit jobbig men det har väl gott ganska bra ändå med tanke på omständigheterna. Mer tänker jag faktiskt inte skriva om jobbet. Resten av dagen ska jag ta det lugnt och kanska gå och köpa något gott. Är lite sötsugen så här efter en jobbdag.
Mina älsklingar har tydligen haft en riktig mysmorgon framför tv, lite avundsjuk är jag allt. Men imorgon är jag ledig och ska då passa på att sova ordentligt. Förhoppningsvis kommer min huvudvärk som jag haft i några dagar försvinna helt då. Vore ju skönt om inte annat.
Kanske blir det en sån här skål ikväll med.

Ångest till förväntan

Kommer ni ihåg i början av sommaren när jag gick på introduktion på ett äldreboende? Jag kände mig verkligen inte så bekväm med att jobba där men tackade endå ja till ett schema på tre veckor som börjar imorgon. Sedan dess har en ångest byggts upp inom mig och jag har bara kännt hur det kommer närmare och närmare utan att jag kan göra något. Jag har till och med drömt mardrömmar om imorgon.
Men så idag verkligen helt plötslgt bytes ångesten ut mot förväntan. Nu känns det som om det kan bli bra att jobba där. Skulle så inte vara fallet så är det ju ändå bara 15 pass jag har tackat ja till så jag kommer ju överleva. Det kommer säkert bli lite småfix imorgon med nycklar och sådant, men efter det rullar det förhoppningsvis på bra.