HLR imorgon

Det blev att rensa ut klädkammaren idag, kände inte för att plugga. Det har varit så mycket av det på sista tiden. Hoppas jag får tillbaks lite motivation snart, det är nämligen en hel del att lära sig i denna kurs och tentan är en spärrtenta för att få börja nästa termin, så vore kul att klara den. Rensade i alla fall ut kläder så att en hel sopsäck fylldes med kläder. Känns skönt att ha det gjort, nu finns det plats för nya vår och sommarkläder.
Imorgon har jag föreläsning på förmiddagen och hjärt- och lungräddning på eftermiddagen. Jag gillar de praktiska momenten som vi har i kurserna. Det gör pluggandet lite roligare. Vi har ju något praktiskt i nästan varje kurs, vilket jag tycker är riktigt bra så att det inte bara är teori.
Ha det bra

Måndag

Hejsan, jag är ledig idag men är ändå uppe riktigt tidigt, gick upp halv åtta. Anledningen till var att John började kvart över åtta och att jag sov där. Så nu på morgonen har jag beställt lite kurslitteratur samt lagt in en del betalningar. Vuxenpoäng till mig känner jag.
Idag ska jag plugga lite tror jag, tänkte sammanfatta förra veckans föreläsningar. Dock skulle jag även behöva gå igenom min klädkammare och rensa ut lite kläder. Det börjar vara så mycket där inne att det knappt får plats och jag använde ju inte allt, så lika bra att rensa ut lite. Jag ska även vika lite tvätt.
Filmen igår var för övrigt riktigt bra. Vi såg Love and other drugs. Den var riktigt gripande och välgjord, man blev verkligen berörd av historien. Så den kan jag verkligen rekommendera.
Ha en bra dag

Pluggfri helg

Hejsan, det var ju omtenta i fredags och den kändes faktiskt riktigt bra. Så nu hoppas jag att lärarna tycker samma sak :) Sedan bestämde jag att jag skulle ta en pluggfri helg, kändes som om jag behövde det. Så i fredags var det en riktigt rolig sittning med många VIPS-n0llor, riktigt roligt. Efter det var det ju så klart disco på kåren, var väl på dansgolvet i nästan tre timmar så jag har lite träningsvärk, det var ju ett tag sedan jag var ute.
Igår var det arosfortet med n0llorna och det var superkul! det var flera år sedan jag var där sist, så det var en massa nya rum som jag inte varit i förut. På kvällen var det sedan mys med den underbara pojkvännen :) Idag står en tripp till Köping och bio på schemat.
Ha det bra