Fredag

God morgon, sovit gott? Jag har en sån underbar känsla i kroppen. Det är så himla skönt det här med att vara ledig på riktigt. Det finn verkligen inget jag behlver göra om jag så skulle vilja. Synd bara att det är bara ca två gånger per termin som man har så här. Men man får ta till vara på det då.
Idag ska jag beställa lite grejer från nelly.com som jag tittat ut och nu när jag fått mit mecenatkort har jag 10% rabatt. Så det är verkligen ett tips till alla er som pluggar på högskola/universitet. De har även en hel del andra bra rabatter, som kurslitteratur, linser, resor och hotell. Är det så att du inte får det automatiskt när du betalat kåravgiften är det bara att ringa till dem så skickar det hem ett kort inom två veckor, helt gratis.
Ha det bra

När man går ut från en tenta

Så nu är tentan äntligen gjord, och den kändes faktiskt riktigt bra. Det är verkligen en underbar känsla när man går ut från en tenta och det har gått bra. Nu är jag helt ledig i tre dagar, inget som jag måste göra när det gäller skolan. Det ska verkligen bli jätteskönt och jag ska verkligen njuta. Imorgon blir det utgång och på lördag mys med pojkvännen. Sedan ska det nog hinnas med lite ovvefixande också, och kanske lite shopping. Vad ska ni göra i helgen?
Igår var det terminsmöte (ungefär som årsmöte) med VIPS och jag blev vald till kassör. Jag har verkligen massa idéer som jag ska försöka genomföra, som jag tror kan bli jättebra. Det ska bli superkul att vara så pass involverad, så det känns jättebra just nu.
Ha det bra