Snö och förkylning

Jag är riktigt förkyld, något jag verkligen inte gillar. Det leder också till att jag sover dåligt och tappar aptiten vilket inte gör förutsättningarna för att bli bättre så stora. Får ändå hoppas att det går över snart, så jag åka skidor en dag i alla fall. I går åkte vi upp till Lofsdalen och här finns det massa snö.
Igår bokade jag också biljetter till Sydafrika. Åker ner i slutet på januari för att hälsa på mina kusiner och också gå på min kusins bröllop, ska bli jättekul. Tyvärr har jag bara tid att vara borta en vecka men det är bättre än inget och jag ska verkligen njuta.
Ha det bra och hoppas ni får en jättebra nyårsafton imorgon!

Blir arg på mig själv

God morgon, sovit gott? Jag har sovit aldeles för kort och får skylla mig själv till stor del. Ställde först klockan på sju igår kväll, men så fick jag veta att jag kunde sova längre och ställde ett nytt alarm. Dock glömde jag ta bort det gamla! Så jag är uppe aldeles för tidigt. Jag ska göra klart för att gå till skolan sen ska jag sova en stund till.
Idag börjar alltså skolan igen, efter ett aldeles för kort lov, dock bara två dagar. Sen blir det lite nyårsledigt. I år firar jag nyår tillsammans med familjen i fjällen. Tre år sedan jag åkte skidor så får se hur det här går. Det ser i alla fall ut som om det ska bli bra väder. Vad ska ni göra på nyår?

Hoppas ni får en jättebra dag!

Lek och bus på annandagen

Hoppas ni haft en riktigt bra jul allihop! Den är ju inte riktigt slut än och vi fortsätter vårt firande med att åka ut till mina kusiner om en stund. Frans har haft en riktigt bra morgon. Vi träffade hans vänner Pixi, Tyra och Pigge på promenaden så de fick leka en hel massa. Frans blev helt slut men han såg otroligt glad ut hela tiden.
God fortsättning!