Tillbaks till verkligheten

Imorgon drar terminen igång igen. Både skönt och jobbigt. Det ska bli skönt att få tillbaks lite rutiner och att studenlivet kommer igång igen är ju alltid kul! Dock kan jag väl inte säga att det ska bli jättekul att behöva läsa massa böcker. Men vi har en del praktiska moment i första kursen också så det kommer nog ordna sig ändå.
Jag har inte upprop förrän på tisdag så imorgon ska jag bara finnas där för de nya studenterna och verkligen fokusera på att ge dem en bra första dag. Jag ska försöka vara med så mycket som möjligt under resten av rookieperioden också men skolan kommer säkert ta upp ganska mycket tid.
Bild från rookieperioden i våras. Någon som börjar på MDH Västerås imorgon?

Slut på sommaruppehåll

I våras började jag och pappa spela badminton en gång i veckan. Rolig träning och det känns inte som något som hänger över en då det bara är en gång i veckan. Men så har vi haft ett sommaruppehåll nu ett tag. Det blir ju lätt så när man har semester, man är inte hemma lika mycket och så vidare. Men nu ska vi vara igång igen.
Kan ju dock säga att jag var riktigt ringrostig idag. Blev ganska utklassad av pappa, som har mycket bättre teknik än vad jag har. Mest troligen kommer jag ha en riktig tränigsvärk imorgon. Kände redan i slutet av passet att det var jobbigt för armen. Vet att man ska stretcha, men hur strechar man underarmen?

Ge blod

Idag har jag gjort något som jag aldrig gjort förrut. Jag har gett blod! Jag var lite nervös innan, just för att det var första gången. Men allt gick superbra. Kände mig inte alls tröttare eller något annat efteråt. Så jag kommer definitivt att fortsätta ge blod.
Efterår fick jag fika och järntabletter som jag ska äta i 20 dagar. Sedan fick man även välja bland en del presenter. Själv tog jag glas, alltid bra att ha.