Onsdag

Har ju glömt att skriva om besöket i huvudstaden. Mycketmycket trevligt var det att få umgås med Johanna och Jannike igen, var ett bra tag sedan vi alla var samlade. Riktigt god mat bjöds det också på hemma hos Jannike. Dock hittade jag ingen klänning, eller jo det gjorde jag men den fanns bara kvar i stora storlekar.
Just nu känns det faktiskt ganska lugnt i skolan och med allt annat i livet. Något jag inte riktigt tycker att det borde göra. Tenta nästa fredag, samt en hemtenta som ska in nästa söndag. En hel del annat är det också som händer. Valborgsloppet imorgon, slavning på fredag, valborg på lördag, Stockholm på söndag och nästa helg är det fadderutbildning. Men skönt att jag inte är stressad i alla fall.
Ha det bra

Mot huvudstaden

God morgon kanske man fortfarande kan säga. Jag har varit uppe ett tag faktiskt, börjar nästan tro att det är någor fel på mig. Igår vaknade jag tjugo över sju och idag halv nio, när jag skulle kunna sova mycket längre. Men är ju inte trött så antar att jag får den sömn jag behöver.
Vid elva ska jag knata ner mot stationen för att där träffa Johanna och så åker vi till Stockholmo. Där kommer vi skilljas ett tag, hon ska till betel och öva (tror jag) medan jag ska gå på stan. Ska möta upp Jannike senare på eftermiddagen också. Hoppas på att hitta i alla fall en klänning till vårens dop. Sen ikväll ska vi äta middag allihop för att fira Johanna som blev hela 20 år i fredags.
Köping igår var riktigt trevligt. Vi hann med att träffa ganska mycket folk, något som var jättretrevligt. Lilla Isak har blivit jättestor, riktigt söt är han fortfarande. På vägen dit köpte vi en ny sele och en lina till Frans så han kunde springa ganska fitt i Johns föräldrars trädgård. Hans gamla sele var en kattungesele, men nu var han tillräkligt stor för att ha den minsta hundselen. På kvällen sedan blev dett riktigt god mat och jag blev verkligen jättemätt.
Hoppas ni går en bra dag

Väntan

Just nu väntar jag på att älsklingen ska vakna. Tänker faktsikt vara snäll och låta honom sova så länge han vill, då han sovit riktigt dåligit inatt för att ryggen krånglar. Sedan blir det först ett stopp på erikslund, vi ska bland annat till apoteket och sedan tänkte jag kolla om djurmagazinet är öppet. Då ska Frans få lite födelsedagspresenter i förkott. Tänk att han snart är ett år gammal, tiden går verkligen fort.
Sedan åker vi vidare till Köping och är där resten av kvällen. Det ryktas om grillning så det ska bli supergott. Älskar verkligen grillat kött, och det ger ju sån sommarkänsla så det är inte sant. Solen lyser, shortsen är på och solkrämen ligger i väskan så det här kommer bli en jättebra dag känner jag på mig.
Hoppas ni får en bra dag