Måste skriva hemtenta...

... men ändå sitter jag här. Jag har ingen anning om hur jag ska börja, vad jag ska skriva eller hur jag ska lägga upp hela tentan. Tror jag behöver läsa lite mer i litaratueren innan jag vet, men den är ju så otroligt seg. Jag är ju rätt duktig på att skjuta upp saker och ting, men det är också under tidspress som jag jobbar bäst för då vet jag att jag måste fokusera för att det ska bli någor bra av det hela.

För övrigt kan jag inte fatta att jag är så glad som jag är. Det känns som om jag ler hela tiden och det är riktigt härligt. Jag mår sä himla bra av det. Tack till er underbara som gör mitt liv till det det är. <3 Jag kan inte komma ihåg när jag sist var så här lycklig, för det är vad jag är, så här länge. Jag tror inte att jag varit ledsen på flera veckor och det är verkligen underbart.

Ha det bra

Ny feleton

Idag köpte jag äntligen en ny telefon, efter att ha haft samma i 4,5 år. Det blev en vit Sony Ericsson Vivaz pro och än så länge är jag riktigt nöjd! Men jag har ju inte haft den så länge så jag ska lära känna den lite mer. Men glad är jag.

Den här veckan har det ju inte blivit så mycket bloggande. Jag tror att det till stor del berott på att jag varit riktigt trött och dessutom haft fullt upp. I onsdags fyllde John år och då var det fest, kom hem vid fyra. Upp dagen efter vid tio och sedan ta bussen till Eskilstuna för en totalt ovärd föreläsning och tillbaks i stan vid fem. Åka ut till Skultuna för att hämta Frans, åkte sedan till stallet och väntade på att Lena skulle bli klar. Hemma vid kvart över åtta. Middag vid kvart i nio. Igår var det fest hemma hos Kajsa som också fyllt år i veckan, dock blev det inte så sent. Var hemma vid halv tolv tror jag. Idag kunde jag sova ut och det var riktigt skönt! Ikväll blir det bio med John. Det var riktigt länge sedan jag var på bio, så det ska bli kul.

Ha det bra