Nu kan vi ge oss ut i mörkret

Äntligen har jag hittat bra reflexer till Frans. Det har varit lite svårt eftersom han är så liten och jag ville ha något mer än ett halsband. Nu har jag hittade en väst som verkar superbra och den är även lite värmande så det blir bra på kalla kvällar. Jag passade även på att fylla på Hans godisförråd, som har varit lite tunt den sista tiden.


Så här ser han ut i sin nya reflexväst, det brukar ta några gånger för honom innan han tycker om nya saker som han ska ha på sig.

Pappa och jag var även in på ikea där jag kollade på lite lampor. Jag vill nämligen ha en ny taklampa då jag inte riktigt tycker att den som jag har passar så bra i mitt rum. Men det var ingen som jag tyckte passade super. Så det blir till att leta vidare.

Ha det bra

seminarium

Idag hade vi dårt andra seminarium i denna kurs och som vanligt kan jag inte vara tyst. Men det är ju bra. Har man inte varit delaktig på sminariumen så får man inte full poäng på kursen och det är ju inte så bra eftersom man behöver alla poäng för att få legitimationen sedan. Så jag pratar på.

Vi passade även på att kopiera lite böcker idag, då jag fått en del från biblioteket. Det är synd att det ska vara så himla dyrt med kurslitteratur, men då är det tur att alla (nästan) böcker finns på skolans bibliotek. Nu har jag även blivit bra kompis med kopiatorn, så det hela går rätt smidigt.

Annars har det varit en rätt lugn dag. Igår hittade jag simcity 3000, ett spel som jag brukade spela rätt mycket när jag var mindre och nu inte spelat på flera år. Så både igår och idag har jag spelat det en del. Rätt kul faktiskt men jag kommer säkert tröttna snart igen.

Ha det bra