Det kan gå fort

Just nu känner jag mig verkligen inte på top. Trots att dagen började riktigt bra, Frans väckte mig vid halv elva och ville gå ut. Alltså en härlig sovmorgon till mig. När vi kom in igen, satte jag mig och pluggade en liten stund medan jag väntade på att John skulle vakna. Sedan kollade vi på film, G-Force, och sedan vid halv tre eller något åkte jag hem.
Men nu känner jag mig faktiskt lite bortglömd. Jag vet inte om det är rätt ord men det är det bästa jag kommer på. Jag kan inte heller riktigt säga vad det beror på, men jag hoppas att det går över snart. När jag känner så här skulle jag bara vilja åka bort och lämna allt bakom mig. Men jag vet ju att jag egentligen inte vill göra det och att det inte heller skulle ta bort problemet.
Ha det bra

Frans är hos veterinären

Idag är Frans hos veterinären, han ska dra ut sina mjölktänder som inte vill släppa. De permanenta tänderna satt fint i alla fall så det är bra. Men jag är lite orolig över att han ska sövas och så. Jag är ju en sådan människa som alltid ser det värsta och överanalyserar allt, så jag kan inte längta mer tills att jag får åka och hämta honom.

Annars bjuder inte denna dag på så mycket. Har pluggat lite och ska väl fortsätta med det efter lunch, måste bara komma vad jag ska äta. Jag är ju lite lat så jag vill ha något som inte tar så lång tid, men det ska ju samtidigt vara gott. Jag vet inte heller vad som finns hemma så jag måste kolla det innan jag kan komma på vad det ska bli.
Ha det bra

Harry Potter premiär

Ikväll är det Harry Potter premiär, som jag har längtat och äntligen är det dags. Med mig tar jag Anna, John och Lena. Det ska bli super. Men först är det faddermöte med VIPS inför vårens n0llning. Hoppas vi kommer fram till en del bra grejer. Men jag tror dock att höstens n0llningar är bättre än vårens eftersom det är mycket fler som börjar på våren och även andra program. Men vi ska göra det bästa utav det.

Idag har vi varit till Täby med Belinda och kollat upp henne. Hon var lite sne i korset så hon blev behandlad mot det och så ska de tillbaks om två veckor. Annars såg det bra ut! Imorgon är det Frans tur att åka till veterinären. Han ska få sina tänder kollade. Antagligen kommer de behöva dras en del tänder, men jag hoppas ändå att allt ser bra ut.
Nu ska jag ut och soppa fram bilen från dagens snö. Ha det bra