Det börjar lugna ner sig

Ja precis som rubriken säger börjar det lugna ner sig. Tävlingarna är över och jag har publicerat resultaten. Tyvärr var det en held del missar som gjorts innan tävlingarna som gjorde att det blev extra krångligt på tävlingsdagen. Utklädnadsshowen börjar också arta sig nu och det kan nog bli riktigt bra. Men det ska verkligen bli skönt när den är över.

Imorgon är det först träning inför utklädnadsshowen kl 10-12 och sedan ska jag och mamma leta present till Pernilla som tar studenten imorgon. Så vi ska åka till Stockholm och fira henne. Sedan ska jag vara hemma i Västerås igen vid halv nio för då är det genrep inför utklädnad. Jag hoppas allt kommer sitta då så att det går riktigt bra. Då kan man slappna av lite inför onsdagen.

Annat som jag måste göra denna vecka är att sy klart min känning. Det är inte så mycket kvar men det som är kvar måste ju göras.

Elba festen var för övrigt riktigt rolig! Synd bara att jag skulle upp så tidigt dagen efter.

Ha det bra

Vecka av irrtiation

Ja denna vecka har varit fylld av irritation på allt möjligt. Egentligen är det uttklädnasshowen som irriterat mig mest, men det har också varit en hel del jobb med helgens tävlingar. Nu verkar det som om det mesta löser sig och det är ju bra. Men det ska verkligen bli jätteskönt när allt är över.

Ikväll är det Elba festen och jag ska ha roligt och inte alls tänka på allt som irriterat mig denna vecka. Jag ska snart hoppa in i dushen och börja göra mig iordning, jag vet dock inte vad jag ska göra med håret. Jag hoppas jag hittar på något kul.

I helgen är det som sagt tävlingar på Jump Club och jag ska sitta i sekritariatet hela helgen. Jag hoppas att det går smidigt och att datorerna inte krånglar.

Ha det bra

Nedräkningen kan börja

Nu är det mindre än tre veckor kvar i skolan innan studenten och jag är klar med allt skolarbete. Det borde kännas underbart. Men lyckan har inte riktigt infunnit sig än, något som jag hoppas att den gör snarast. Kanske efter helgen och tävlingarna på Jump Club. Det har nämligen varit en del strul med dem.

Efter skolan idag passade Johanna och jag på att köpa kulglass och äta i solen. Tyvärr har ju mitt favoritglasställe stängt, något som är ytterst tråkigt men det finns andra ställen som funkar. Jag trivs verkligen i sommarvärmen och hoppas att den stannar hela sommaren och att det blir sådanahär varma sköna sommarnätter.

Ha det bra