När bara en förälder är hemma

Mamma var på Rekasta idag för styrelsemöte, vilket betyder att det från början var pappa och jag som skulle äta middag. Lena skulle ha gjort det i stallet. Varken pappa eller jag orkade laga mat så vi betsämde att vi skulle äta Pizza hut. När pappa hämtade Lena från stallet visade det sig att hon inte ätit än, så hon följde också med till Pizza hut. Vi kom di ca tio i nio. Ja, vi var de ända gästerna där. Det hade även sålt slut på alla singelpizzor, så jag fick istället en dubbelpizza. Jag åt nästan upp hela.

Nu kollar jag och mamma på fortsättningen av gårdagens CSI som jag var så duktig att spela in. Hade jag haft skola imorgonhade jag legat i min säng vid det här laget men soom tur är har jag ju inte det.

Ha det bra

Solen är tillbaks!!

Ja, det är underbart! Solen lyser och det är blå himmel. Dessutom är det bara en skoldag kvar denna vecka och sedan är det lov. Jag har nämligen inga lektioner imorgon. Det hela känns riktigt skönt. Jag ska bara skariva ett arbete och plugga till ett prov och sedan har jag lov. På torsdag tänker jag också bara närvara på två lektioner, för att jag har så hög närvaro på franskan behöver jag inte gå. Med andra ord lönar det sig att sköta skolan.

Igår var jag ut till stallet och kollade på nya hästen. Missade dock när Lena red men jag såg den ju i Skåne. Det är en riktigt fin häst. Gu vad jag längtar efter att få rida igen, det finns inte ord. Men som jag har fått höra flera gånger så måste min arm lagas först. Men rida igen det ska jag! Det är jag, mitt liv, mitt allt.

På lovet ska jag till Stockholm med Lena och ltea studentklänning och en massa annat kul. Jag ska även fira påsk med hela släkten nästan. Pappas sida på påskafton och mammas sida på påskdagen. Det ska bli kul, jag tycker om min släkt.

Ha det bra

Söndag

Hejsan, har ni ställt om till sommar tid? De sensta dagarna har jag inte blogga så mycket och anledningen till det är helt enkelt att jag inte haft något att skriva om. Det har jag väl egentligen inte nu heller men jag har heller inget annat att göra.

Igår var pappa och jag till cervera för att kolla på porsli och eventuellt hitta en gasolbrännare. Sedan åkte vi till Media Markt och köpte New moon och kollade på telefoner. Vi åkte även till Ica för att handla mat. Mamma och Lena Har ju åkt ner till Skåne för att förhoppningsvis hemta hem Belinda Z. Jag hoppas verkligen allt går bra.

Idag har jag jobbat och det gick bra, kunde dock bara damsuga en av bilarna för att sedan började det regna och jag har ingen lust att ha en massa sladdar ute i regnet. Nu sitter jag här med en kopp te och bara tar det lugnt, funderar eventuellt på att beställa några filmer, men vi får se hur det blir.

Ha det bra