Strömsholm

Igår var jag med Kajsa till Strömsholm för att fixa hennes sadel. Medan vi väntade på att sadeln skulle bli klar så fikade vi på markan och sedan tog vi en promenad längs hagarna upp mot slottet. Frans tycke det var riktigt kul att leka i vattenpölarna och jaga bort kråkor när vi fikade. Sedan åkte vi till båda grangården och Glada hästen i jakt på en ny sadelgjord till henne.

Snacka om att jag blev köpsugen när jag såg alla snygga schabrack, synd bara att jag inte har någon anldening att köpa nått. Jag saknar verkligen ridiningen och just nu lever jag i ovishet om hurvuída jag kommer börja rida igen eller inte. Jag vill verkligen men det behövs lite mer än vilja för att det ska gå vägen. En häst till exempel. Jag hoppas att det kommer bli lite klarare de kommande veckorna hur det blir.

Idag ska det packas och fixas inför imorgon. Allt måste vara klart ikväll för vi åker riktigt tidigt imrogon bitti, sju från stallet. Vilket betyder att vi ska åka hemmifrån vid sex och alltså gå upp vid fem. Jag älskar verkligen att gå upp tidigt. Men jag får helt enkelt sova i bilen, det tar ju ändå tre timmar att åka till Hammarö.

Ha det bra