Göteborg

Hejsan, nu sitter jag på hotellet med Lena. Vi ska snart kolla på någon film eller liknande och sedan gå och sova. Imorgon ska vi nämligen upp tidigt för att hinna gå på mässan innan själva tävlingarna börjar. Det tar nämligen sin lilla tid att gå från hotellet till Scandinavium.

Avatar i 3-D var riktigt bra. Jag blev förvånad över hur mycket detaljer jag lade märke till. Man kan ju tycka att det är konstigt att se samma film tre gånger på bio och det brukar väl jag också göra, men just denna film är hur bra som helst, men nu ska jag inte se den någon mer gång innan den kommer ut på dvd tror jag. Jag fick även veta i veckan att det ska bli 3-D i Västerås, hur bra som helst. Då slipper jag åka någon annan stans för att se de filmerna.

Ha det bra

Sportlov

Äntligen är det lov och det ska bli riktigt skönt! Idag hade jag bara en lektion då fysiken var inställd så mitt lov började halv tio idag, skönt. Vilket betyder att jag har hunnit med en hel del idag. Hämtat linser, sprungt runt på stan och kollat på kläder, varit i stallet och jobbat.

Imorgon åker vi till Göteborg. Tidigt bär det av men det ska bli riktigt kul. Dek tycker jag om Göteborg som stad och sedan tycker jag det är jättekul att se på stora hästtävlingar. Jag ska ju även få se Avatar i 3-D något som ska bli otroligt kul.

Äntligen börjar snön töa bort. Lite kul var det att Jannike sa igår "Nu åker jag till Portugal och när jag kommer hem ska snön vara bort" och idag blev det plusgrader. Men jag ska fortsätta klaga, jag tycket nämligen inte om all slask som blir nu. Det bästa vore om snön bara kunde försvina, typ poff och så är all snö borta.

Ha det bra

Onsdag

God morgon, sovit gott? Själv har jag sovit riktigt bra, tror att det berode på spikmattorna. Idag börjar jag tio i tio vilket ger mig sovmorgon och extra tid på morgonen att ta det lugnt. Idag ska jag även gå till skolan. Jag och Lena börjar samtidigt så vi ska gå tillsammans för hon tycker inte om att åka buss.

Denna morgon har jag också bokat biljetter till Avatar 3-D på lördag i Göteborg. Vi åker nämligen till Göteborg på lördag morgon och på söndagen ska vi till Skandinavium för att kolla på Göteborg horse show. Jag kommer nu offecielt bli en Avatarnörd. Men det är lätt den bästa filmen på länge.

Ha det bra