Lämnad ensam

Just nu är jag och Frans själva hemma hos Puck. John och puck har nämligen vandrat ner på stan för att ja, inget de ville berätta för mig. Men jag har ju mina misstankar. En dator var de så snälla att lämna till mig i alla fall. Jag funderar på jag ska hitta på något bus, för att hämnas men jag vet inte om jag orkar.
Imorgon är det sista föreläsningen innan jul och det ska bli skönt. Efter det ska jag hem och sminka Lena och fixa hennes hår inför balen. Jag tror hon kommer bli jättefin, hon är i alla fall otroligt fin i klänningen helt ofixad. Sedan ska jag även åka och hämta den allra sista julklappen.
Ha det bra

Söndag

Jag skulle nästan vilja säga att jag har jullov nästa vecka men så är det ju inte, ha en föreläsning på onsdag så jag är väl ändå ganska ledig. Men på mdh har vi ju inga lov utan det är schemafria dagar. Jag kommer dock behöva plugga en del anatomi och fysiologi. Men jag ska ändå passa på att vara lite ledig.
Julfirandet blir dock lite annorlunda i år jämfört med tidigare år. På julafton kommer vi befinna oss i huvudstaden. Det är nämligen så att min faster ska ha barn snart så hon vågar inte lämna Stockholm och det kan jag förstå. Annars har vi ju alltid varit här hemma förutom kanske tre gånger i hela mitt liv, men det är väl bra med variation.
Ha det bra