En uppfriskande dusch

Nästan alltid när jag är sjuk/förkyld brukar jag ta en lång och skön dusch. Mår nästan alltid bättre av det och så även denna gång. Jag har också gjort iordning en liter lättdryck som jag ska dricka. Det är ju bra att få i sig vätska när man är sjuk och jag brukar ha svårt att äta när jag inte mår bra. När jag åker till Jump Club ska jag även åka förbi apoteket och köpa Kan Jang tror jag att det heter.

Jag tror Frans känner av att jag inte är så pigg, för han är lugn och blir inte sur när jag inte orkar leka med honom. Just nu ligger han och sover i mitt knä. Resten av soffan duger inte att sova i utan det måste vara mitt knä eller någon annans.

Ha det bra

Jag hatar att vara sjuk

Just nu är jag smått irriterad på en som jobbar på pappas jobb som smittade pappa, så att pappa kunde komma hem och smitta mig med denna jobbiga förkylning. Jag hoppas jag inte kommer bli lika dålig som pappa var för då kommer jag bli sängligande lördag och söndag, något som jag absolut inte har tid med.

Så för att jag ska bli frisk så fort som möjligt, så ska jag inte åka till stallet och ta hand om hästarna som det var tänkt och jag ska heller inte jobba som jag hade tänkt. Ikväll måste jag dock åka till Jump Club och ordna inför tävlingarna men jag kommer inte bära några hinder! Det är tur att jag ska jobba i sekritariatet i alla fall så att jag kan sitta ner hela dagarna.

Ha det bra

Om Robban kunde hålla sig frisk...

... så vore livet lite enklare. Igår när vi kom till stallet hade han utslag över hela kroppen och speciellt i ansiktet. Det vissade sig att det var nässelutslag så han fick en kortisonspruta och ska förhoppningsvis bli bättre av det. Vi vet inte vad det kan ha kommit ifrån, då han varken bytt foder, hage och det har gått för lång tid för att det ska vara en reaktion på medicinen.

När Lena slutar skolan idag ska jag åka och hämta henne och så åker vi direkt ut till stallet. Men det är ett tag kvar tills hon slutar, så jag tror att jag ska fika litee innan jag åker så att jag inte blir hungrig sedan.

Ha  bra