Fortfarande sjuk

Jag gick ju till skolan igår eftersom det var den näst sista fysiklektionen innan nationella provet. Det kändes alltså som en viktig lektion att gå på. Men jag kan ju inte säga att jag mådde jättebra igår och gör det fortfarande inte. Så idag stannar jag hemma, jag börjar först om en timme. Men jag kunde knappt sova inatt och känner mig verkligen inte 100 %.

De senaste dagarna har jag kollat upp lite olika hunförsäkrningar och annat som är bra och ha koll på innan man köper hund. Med detta är det dock inte säkert att det kommer flytta in en hund här snart men man kan ju alltid hoppas. Det som slog mig mest var att om man ska köpa allt som behövs till ett komplet hundapotek så var det otroligt dyrt. Det mesta som ska vara med är ju åsdant som vi har till hästarna så om det blir en hund kanske jag kan sno lite därifrån. Annars stämmde det rätt mycket med vad jag trodde innan.Jag hoppas dock väldigt mycket att det snart ska flytta hit en liten hund. Ha det bra

Bio och fika med mormor

Jag har precis kommit hem från mormor där vi bjöds på fika. Det är alltid roligt att träffa mormor. Eventuellt ska vi åka till Ikea nästa helg om det passar alla för mormor behöver nämligen nya hyllor. Direkt när jag kom hem frå bion åkte vi till mormor, jag hann inte ens in genom dörren. Filmen var för övrigt riktigt bra. Jag har längtat efter en sådan film, man både skrattade och grät.

Imorgon börjar jag tio över ett men ska ändå upp i vanlig tid för jag ska nämligen köra Lena till skolan. Sedan ska jag trottsa minförkylning och så ska jga ut och springa. Jag hoppas bara att det kommer vara fint väder. Vi har ju en crosstrainer men det är så himla tråkigt. Men regnar det får det nog bli den i alla fall.

Ha det bra