Doppresent

Som en del kanske redan vet så fick jag ju min första kusin på pappas sida i våras, Didrik. En 17 oktober ska han döpas. Jag har varit på dop förut men det jag tror att jag var ca 8 år då. Så något jag vill ha hjälp med är, vad ger man i doppresent? Jag vill att det ska vara något som finns kvar och inget som han bara kan använda nu när han är liten. Tacksam för alla tips.

Ikväll är det idol och Gray´s som gäller. Äntligen är Gray´s tillbaks och jag kan knappt vänta på att få se vad som händer. Nu drar verkligen tv hösten igång. Nästa vecka börjar ju DH och Ugly Betty, och inte långt efter det börjar Gossip Girl. Är det något bra program som jag missat?

Imrogn har jag körlektion tjugo i åtta och eftersom både mamma och pappa ska bort får jag ta bussen, vilket betyder att jag får gå upp kl sex, inget jag gillar. Men jag vill ju ha mitt körkort så det är bara att jobba på. Det ska inte vara långt kvar nu!

Ha det bra

Sjukgymnasten

Dagen började med en tripp ut till föllerö där klassen skulle spela golf, som vanligt kunde jag inte vara med. Sedan var det åter till skolan för att ha biologi där vi håller på med ett grupparbete. Jag var väl inte på jättebra humör så jag vet inte om jag var så trevlig, allt var mest negativt. Detta berode nog till stor del att jag var nervös inför motet med arbetsteraputen och sjukgymnasten idag, helt i onödan. Jag skulle ju nämligen få ett bandag som skulle hjälpa till att vrida armen, jag trode att det skulle göra riktigt ont. Men icke.

Idag ska projektarbetet prioriteras och efter det är det matte som gäller. Jag skulle också vilja ta det lite lungt för jag känner att jag börjar få ont i huvudet.

Ha det bra

efter skolan

Det är verkligen skönt att komma hem efter en dag i skolan, sätta sig i soffan, slå på tvn och starta dator. Något som jag gör nästan varje dag. Det var inte en speciellt jobbig dag i skolan idag, utan det var faktiskt rätt roliga lektioner. På Svenskan fick vi häftena till nationellaprovet, en del av texterna verkar riktigt bra och intressanta.

Ikväll kommer Jannike hit, det börjar verkligen bli en vana att hon sover här på tisdagar. Imrogon ska vi nämligen till föllerö? för att spela golf på idrotten och då behöver bil för att komma dit, och jag behlver någon med körkort. Vi ska även hämta upp några i klassen på skolan innan vi åker dit för att de inte kommer dit på något annat set, så snälla är vi.

Men nu måste jag plugga. Ha det bra