Torsdag

God morgon

Idag är det den Amerikanska dagen. Vad det innebär är kanske lite svårt för utomstående att förstå, så jag ska försöka förklara. Det hela började redan i sommras när en tjej som heter Anna flyttade från USA hem till sin mormor för att gå i skolan här i Sverige ett år. Hon började i vår klass, och har enligt mig kommit in i klassen riktigt bra. Så idag ska vi laga/baka Amerikansk mat. Jag vet inte om det blir något mer, har ju inte varit med och planerat.

Så om en liten stund ska jag ta bussen hem till Anna, inte hon från USA. Det var ett bra tag sedan jag var där så vi får se om jag hittar, men jag har i alla fall fått information om vilken hållplats jag ska hoppa av på. Jag får väl ringa om jag går vilse.

Ha det bra

Trevlig promenad

Vid halv elva kom Johanna hit och då gav vi oss ganska direkt ut på en promenad. Vi gick ner mot östra hamnen och sedan satt vi där och paratade en stund. Det ver hur trevligt som helst, något jag måste göra oftare. På vägen hem handlade vi mjölk och annat gott. Vi var väl borta i ca en och en halv timme.

Nu på kvällen var jag och pappa till Media Markt, vår favoritaffär. Det var nära att vi impulsköpte ett objektiv, men eftersom det var ganska dyrt tycket jag att vi skulle fundera lite på det. Men jag är rätt sugen på att ha det i helgen till hamretävlingarna, det är nämligen väldigt ljuskänsligt och därför skulle det passa bra inne.

Nu är det tv som gäller resten av kvälle, så ha det bra

Onsdag

God mrogon

Imorse när jag skulle äta frukost så insåg jag att vi inte hade något bröd hemma, så då blev det så att jag bakade scones. Det är verkligen hur gott som helst men väldigt mättande.

Idag ska jag leka med Johanna och vi sa igår att om det var fint väder skulle vi gå en promenad. Ska jag vara ärlig trodde jag verkligen inte att det skulle bli bra väder med tanke på hur det såg ut igår. Men jag vaknade upp till klarblå himmel, härligt.

I eftermiddag ska jag nog försöka ta tag i mitt projekt, ringa runt lite och försöka hitta folk som jag kan sammarbete med så att det händer något.

Ha det bra