God natt

Mamma, pappa och jag har precis kollat klart på den senaste Harry Potter filmen. För att vara film är den ju riktigt bra, men om man har läst bökerna saknar men en del.

Annars har det varit mycket julrelaterat denna helg. Pyntat, shoppat och börjat med jul kransarna, nu väntar vi på granris från farfar. Jag har också börat jobba denna helg. Vet ni hur underbart det är? Jag har ju inte kunnat jobba sedan jag bröt armen men nu har jag fått andraa arbetsuppgifter som jag dessutom får mer betalt för. Varanan helg ska jag nämligen tvätta företagsbilarna, tre stycken. Det är inte direkt krävande med tank på att det tar kanske tre minuter att köra till biltvätten. Jag ska även fylla på spolarvätska och sådant.

Imorgon börjar en ny vecka med nya prov. Men det är något jag får ta tag i imorgon, för nu ska jag sova. God natt

New moon

Igår var jag med Lena och kollade på New moon. Alla är väl rätt insatt i vad den handlar om. Detta är i alla fal andra filmen i serien pm Bella, Edward och Jacob. Jag tyckte filmen levde upp till sina förväntningar och den speglade boken riktigt bra. Det som jag tyckte var viktigast i boken var även med i filmen, när det är så blir jag alltid glad. De hade också fått med den humor som finns i bökerna, ibland tycker jag att den brukar saknas i filmer. På något sett är det lättare att göra en film utan humor, än med.

Så detta är en film jag verkligen kan rekomendera om du tyckte om den första, då jag faktiskt tycker denna är bättre. Den första känndes lite hoppig på vissa stellen, medan denna flyter på mycket bättre.

Ibland kan jag inte hjälpa det...

Ja, ibland kan jag verkligen inte hjälpa att känna mig utanför. Jag vet att jag har vänner som är de bästa vänner man kan ha, men ibland hjälper inte det. Idag har allmänt inte varit den bästa av dagar. Det var dags att julpynta skåpen och från början var jag med i den grupp som skulle fixa allt. Men efter att de andra vägrat lyssna på mina idéer och att det ändå verkat som om det helst ville göra allt själva, lät jag dem göra det. Men så idag skulle de helt plötsligt låna min bil, eller ja jag skulle ju köra, för att åka och köpa allt och sedan skulle jag stanna kvar ett bra tag i skolan och hjälpa till att pynt. Just att stanna kvar i skolan och pynta hade jag räknat med, men inte att det skulle ta mer än kanske en timme för sedan hade jag annat att göra.

Jag har ägnat för stor del av mitt liv av att bli överkörd av andra, och det är något jag har slutat med! Men mår dåligt både psykiskt och fysiskt. Nu för tiden är jag bara med sådana människor som verkar villja vara med mig, jag hoppas att jag läst dem rätt och att det inte bara är ett spel. Något som jag har svårt att tro. För mig är det nämligen bättre att vara ensam än att vara med falska personer.

Men eftersom jag till stor del av mitt liv inte haft riktiga vänner som jag kunnat lita till 100% på har jag svårt att släpa nya människor in på skinet och lita på dem. Misstankarna verkar allt finnas kvar. Detta är något jag ständigt jobbar med och jag tror jag har blivit bättre på det, hoppas jag i alla fal.

Kol blir inte till diamant över en natt