NONSTOP Party

Igår kväll förljde jag med Johanna till pingstkyrkan och nonstop party. Det bjöds på mycket god mat och sedan var det trekamp, boxning, backklättring och basket. Jag fick vara mitt lags representant i backklättrning. Jag var så himla rädd innan jag skulle klättra, men man fick värsta adrenalinkicken av det och det var skitkul. Vårt lag slutade på en delad andraplats.


Jonatan som klättrar, jag kom nästan lika högt upp. Han tog 15 backar och jag 13

Idag har jag börjat jobba på min  solbränna, har väl inte det största förhoppningarna om att jag kommer bli så brun. Men det är rätt skönt att bara ligga i solen och inte göra någonting. Ikväll ska jag sedan iväg på NV2as första klassfest, fast jag vet inte riktigt om man kan kalla det klassfest jag tror nämligen att det kommer vara en del som inte kommer. Vi ska grilla på Djäkneberget, leka lita lekar och annat kul.

Ha det bra

Vad man ser i skyn

Denna dag började väl inte så jättabra. Jag försov mig nämligen, vaknade kl åtta och skulle vara hos tandregleringen tjugo över. Jag hann. Med stor hjälp av pappa som körde mig ner på stan. Eftersom det är så nära sommaren nu så har vi nästan inga lektioner, vilket gjorde att jag bara hade idrott och biologi.

Biologin var ... intressant. Det började med att vi elever undrade hur det kunde komma sig att i alla andra ämnen har vi läst alla timmarna men inte i biologin. Det började som en rätt bra diskussion men sedan blev vår lärare arg och då gick det inge vidare. Jag tror inte riktigt att vi kom fram till något.

Sedan gick JJJL ut på stan för att studera det männskliga flockbeetendet. Riktigt underhållande. Det gick ut på att vi skulle stå och kolla upp i himmlen och se vad människorna omkring gjorde. Det flesta fortsatte gå, men kollade ändå upp. Sedan var det några som stannade och verkligen försökte se vad vi kollade på.

Ha det bra

NV2a till Forsmark

Idag begav sig NV2a till Forsmark på studiebesök. Föreläsningen var riktigt rolig, kanske inte på gruns av vad de pratade om utan att han som pratade var riktigt rolig och det var precis min humor. Det var jobbigt att inte skratta för mycket..


Det blåste en hel del uppe i vattentornet.


Detta är Johanna, hon är gravid. Eller inte?


Anläggningen


Vid biotestsjön, spannar efter fåglar


Undrar vad de ser...

Vad händer när man har tråkigt på studieresor?


Vi hittade en vän


Ha det bra