Tisdag

God morgon

Jag måste säga att jag älskar de här dagarna. Jag kan sova till åtta och sedan slutar jag tio över två, plus att det är rätt bra väder idag. Jag går i skolan i fyra och en halv timme idag och det är precis lagom, tycker jag. Sedan ska jag jobba ikväll. Två veckor sedan jag gjorde det, skönt med lite ledigt. Jag tycker ju inte att det är så roligt men det är alltid trevligt med lite extra pengar. Som det är nu skulle jag inte klara mig på enbart studiebidraget, speciellt eftersom att jag varje månad sätter in 400 på mitt sparkonto.

Imorgon ska jag åka ut till stallet tidigt på morgonen och sedan ta tåget tillbaks till stan. Efter det ska antagligen jag och Lollo hitta på något. Jag hatar när man har så mycket att göra så att man kanppt hinner träffa sina vänner. För det är ju faktiskt inte så att alla går i samma skolan så att man kan träffas där. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra men vi pratade om att gå lite på stan och kanske se en film.

Ha en bra dag

Jag vet att jag är en olycksfågel

Det gick inte riktigt lika bra att rida Lexi idag som det gjorde igår. Vi hade lite rodeo, jag var nära och hoppa av för att leda henne en bit när det kom en jättesnäll kvinna och gjorde det istället. Jag säger bara tack så jättemycket. Det är lite jobbigt när Lexi har för mycket energi i kroppen, hon vet liksom inte riktigt vad hon ska göra av den.

När jag kom tillbaks till stallet, utan minsta skada, och Lena fick veta vad som hänt förbjöd hon mig att rida ut ensam något mer. Mamma berättade också att när hon hade hämtat pappa på jobbet hade han frågat om jag skulle med till stallet vilket jag skulle. Då hade han frågat vad jag skulle göra och när mamma svarat att jag skulle rida ut med Lexi hade han sagt att det var ju bra om jag fick sällskap. Nu när jag kom hem och pappa fick höra att hur det hade gått insisterade han ännu mer på att jag inte skulle rida ut själv.

Alla säger att det bara är en försiktighetåtgärd för att de är rädda om mig, och det är väl bra. Jag vet att jag har gjort illa mig ganska mycket i mina dar. Men det är väl ändå inte så mycket att alla behöver gå runt och vara rädda att jag ska göra illa mig hela tiden. Nu när till och med jag har slutat vara rädd. Jag har insett att alla mina skador har läkt och det inte är något att vara rädd för. För det är nämligen så att när man är rädd spänner man sig och då är det lättare att göra sig illa.

Jag tycker om att det är folk som bryr sig om mig, men det är lite jobbigt när det går till sin överdrift. Jag har ju faktiskt ridigt i mer än halva mitt liv. Så nog borde jag kunna rida ut.Alla ni som slutade andas när ni läste rubriken i tron om att jag gjort illa mig kan andas ut. Jag mår finfint och har inte minsta skråma. Ha det bra

Måndag

God morgon.

Egentligen börjar jag nu men jag betsämde mig för att ta min sista komplediga timme idag. Jag orkade helt enkelt inte gå upp sju för att gå till skolan, så nu börjar jag elva i stället. Anledningen till varför jag inte orkade gå upp var att jag kollade på Bond filmen i går på trean och den slutade vi tolv och jag behöver sova mer än 6 timmar.

Det är fint väder idag, vet dock inte hur varmt det är. Redan igår eftermiddag kom det fina vädret, precis när jag skulle rida ut med Lexi. Hon sköte sig jättebra, bockade inte en enda gång. Hon var dock lite spänd när vi gick på ett ställe som hon bara varit vid ett par gånger och det är ju förstålligt. Det är ju en massa nya grejer.

Som tidigare nämt kommer detta bli en skän vecka, perfekt veckan innan påsklovet. Det som skulle göra veckan ännu bättre var om vi hade studiedag på fredag i stället för på onsdag, för då skulle vi få längre påsklov. Men man ska väl inte klaga. Den här veckan kommer ju ändå vara bra mycket bättre än de flesta andra veckorna

Ha en bra dag