Lördag

God kväll

Det blev Rix FM Festival i torsdags och det var ett riktigt bra beslut. Tyvärr är minnet på datorn fullt så jag kan inte lägga in bilderna som jag tog. Det var riktigt bra musik coh stämning. Verkligen en jättefin kväll. Igår åkte jag hem till Ida och badade, hälsade på hennes hund och bara tog det lungt.

Sommaren belv ju verkligen inte som jag planerade men den kommer nog inte bli så dum i alla fal. Bara den här veckan har varit riktigt bra. Man får helt enkelt ta vara på det man kan, visst är det surt att jag inte kan rida men jag kommer ju inte direkt bli gladare av att älta det hela tiden.

Ha det bra

Torsdag

God morgon

Igår var jag till läkaren och fick stygnen bortagna och ett nytt gips. Nu är armbågen fri men därimot är handleden låst. Jag kan inte heller sträcka ut armen ordentligt än eftersom den har hunnit stelna lite. Jag har ju haft rätt mycket tid att tänka de här dagarna på hur jag ska göara med ridningen och allt annat. Det var rätt jobbigt i början men allt eftersom växte en lösning fram. Jag kommer börja rida igen. Det är väl det som är det mest posetiva av det jag kommit fram till sedan är det också en del tråkiga saker som jag tycker är jättejobbigt men om det ska funka i framtiden måste det göras coh jag har bestämt mig.

Jag har faktiskt gjort riktigt mycket denna vecka, mer än vad jag brukar göra på ett sommarlov. I måndags kom Lollo hit och så satt vi en stund i solen och pratade, och jag lyckades självklart bränna mig, sedan gick vi ner i källaren och kollade på film. På kvällen följde jag sedan med mamma till Rekasta på styrelsemöte. I tisdags träffade ajg Ida nere på stan och så åt vi lunch på spicy, chockande va? Sedan gick vi runt till olika resebyråer för att kolla lite inför när vi ska åka i mitten på agusti. Sedan tog vi en promenad hem till mig för att kolla på film. Igår var jag ju till läkaren som tidigare sagt, sedan ringde Lena och ville att jag skulle komma ner på stan, så som den otroligt snälla storasyster jag är tog jag första bästan buss ner på stan där vi åt lunch, letade böker och kollade på kläder. På kvällen sedan åkte vi återigen till Rekasta för Lena skulle vara med på en del fystester och sedan bjöds det på middag.
Ikväll är det Rix FM festival här i Västerås och jag och Ida ska antagligen gå. Hon hade något möte med sitt sommarjobb men det skulle vara tidigt på eftermiddagen så det ska nog gå i alla fal.

Hoppas ni får en bra dag, ta vara på solen

smärtan börjar släppa

Ja, smärtan börjar äntligen släppa, något. Har inte tagit något smärtstillande sedan i lördags och när man bara sitter stilla gör det nästan inte ont alls. Men när man därimot är uppe och går är det jobbigare, speciellt för armbågen som är helt låst.

Idag ska mamma ocg jag åka och hälsa på Lena på Rekasta så fort hon kommer hem. Sedan vet jag inte rikigt vad jag ska göra. Självklart ska jag ju kolla på Uggly Betty och DHW, men annars är det rätt lungt idag. Imorgon ska jag därimot ta mig till skolan för att träffa min handledare i projektarbetet.

Nästa vecka kommer de förhoppningsvis byta ut gipset mot en kort plastskena som jag bara har på underarmen. Det ska bli jätteskönt, för som det är nu är det väldigt opraktiskt.

För er som vill kommer en mer utförlig redogörelse när jag kan använda båda händerna igen.

Ha det bra, nu när det fina vädret äntligen kommit.