Hammarö dag 3

Resan hit gick bra, lite drygt bara att åka bil med transprot i tre och en halv timme när man bara får köra 80 km/h. Det var verkligen bra att vi kom när vi kom och inte en timme senare, för då var det näst intill kaos. På något sett lyckades vi hammna i elitstallet. Så det är vi och alla SM ryttare. Det har gått rätt bra för Lena utom några småmissar. Imorgon ska hon förhoppningsvis hoppa 1.25. Men det är en hel del klasser som blivit instälda på grund av att banorna blivit oridbara av allt regna. Det har inte alls gått och hoppat på gräsbanorna som det var tänkt och därför har man fått samsat på två banor i stället för tre. Så allt har tagit lite längre tid. SM kval 2 har också blivit framskjutet till imorgon. I stallet nedanför oss har det också haft mycket problem med vattenfyllda boxar, inge vidare. Det är tråkigt när vädret ska förstöra en tävlning som det ligger så mycket jobb bakom. Men nu ser det ut som om det ska bli bättre väder, så förhoppningsvis blir inga mer klasser inställda. Jag tror dock inte att det kommer hinna torka upp så pass bar att man kan rida på gräsbanorna.

I övrigt är jag väldigt trött efter de tidiga mornarna, jag har även insett att jag inte kommer få sova ut förrän nästa söndag när vi kommit fram till turkiet. Men har ju också blivit väldigt frusen av allt regn, men efter en varm dusch var det genst mycket bättre.

He det bra

Väntan

Sitter här och väntar på att mamma ska ringa och säga att de åker från stallet. Visst är det skönt när man ska åka senare på dagen och man kan sova ut, ta det lungt och inte stressa. Men när man bara går och väntar hela dagen på att man ska åka hade det nästan varit bättre om man åkt tidigt på morgonen. Då går man upp, gör sig klar och sedan åker man. Det blir inte den här jobbiga väntan. Hinner jag göra det eller kommer vi åka innan jag är klar? Jag kommer i alla fal få en halvtimmes varning innan vi åker, så jag hinner packa ner datorn, allt ur kylen som ska med och byta om.

Mamma och Lena åkte förbi båten imorse för att hämta 12 V laddaren så att vi kan ladda datorn i bilen. Lena vill nämligen kolla på film på vägen till Hammarö, jag hoppas bara att de tog rätt laddare. Jag var inte riktigt vaken när de ringde och frågade, så jag vet inte. Själv kan jag inte kolla på film i bilen eller göra någonting annat för den deln heller då jag kan bli riktigt åksjuk. Alla som slipper det kan skatta sig lyckliga.

Ha det bra

Tisdag

God morgon. Usch vilket väder det är idag. Vaknade upp till spöregn, inte det minsta roligt. Jag hoppas vädret blir bättre tills imorgon, då tävlingarna börjar. Det är också så att vissa av de provisoriska stallarna som är uppställda står i en dal så om det regnar mycket blir de vattenfyllda. Så det hoppas jag att vi slipper.

Vid två kommer mamma och Lena och hämtar mig. Jag orkade nämlligen inte gå upp tidigt imorse för att följa med till stallet då. De ska ändå förbi här. Så innan de kommer ska jag packa, vattna blommor och sånt.

Ha en bra dag