Lördag

God morgon.

Jag vaknade med ont i halsen och i alla möjliga leder. Börjar jag bli gammal eller är det något annat? Om en stund ska vi åka till stallet. Idag blir det jobb i ridhuset eftergårdagens uteritt. Om jag fortfarande har ont i halsen ska jag tvinga i mig te med honung. Varma drycker är inte riktigt mingrej men te brukar hjälpa.

Jag håller på att övertala pappa om att vi ska köpa en crosscountry träningsmaskin. Vore jättebra om man kunde ha den nere i källeren, så att man samtidigt som man tränar kan se på tv. Just nu verkar det faktiskt gå rätt bra. Det kanske rent av står en här hemma när jag kommer hem imorgon.

Hoppas ni får en bra dag

God natt

Jag vet, det är lite tidigt att gå och lägga sig på en fredagkväll. Men jag ska upp tidigt imorgon och så vill jag passa på och läsa mina böker, eller jag läser ju bara en i taget. Har också varit ovanligt trött denna vecka, så jag behöver vila ut. Känns som om jag skulle kunna sova flera månader, men jag kommer nog vakna imorgon som vanligt.

God natt och sov gott

Välkommen fredag

Äntligen är det fredag och helg. Visst ska jag plugga inför Matte C nationella men inte hela helgen, har ju nästan hela nästa vecka på mig också. Provet är inte förren på torsdag och vi har ingen labb på onsdag så då har jag hela onsdag förmiddag till att plugga också.

Nej helgen kommer till mesta dels spenderas i stallet och med Ida. Vi hade svårt att bestäma vilken restaurang vi skulle äta på imorgon, eller vi har ju fortfarande inte bestämt oss. När vi äter lunch brukar vi ju alltid äta på Spicy, men vi kända att vi behövde lite variation denna gång. Men i och med att vi bara äter på Spicy vet vi inte riktigt vad det finns för andra ställen. Vi ska även gå en liten stund på stan innan vi äter, då jag skulle vilja hitta ett par röda converse.

Jag invigde ugnen igår med att baka en sockerkaka och en äppelpaj som pappa skulle ha med till jobbet, för att det var hans tur att bjuda på fika. Jag läste lite fel i receptet när det gäller ugnstemperatueren, trodde det stod 125 grader. undrade varför den alldrig blev klar, men det skulle ju vara 225 grader. Men den var tydligen uppskatad ändå, så ingen skada sked.

Fick även hem fyra böker igår. Tredje Eragon boken och de tre första bökerna i Twilight serien. Nu har jag riktigt mycket att läsa och det har jag haft ett tag. Det var väldigt länge sedan jag inte hade något att läsa. Men jag tycker om att läsa.

Ha det bra