Fredag

Jag är som vanligt vi den här tiden på fredagar i skolan och väntar på att språket ska börja. Jag tror att vi skuelle kolla på någon film men då jag inte har det bästa minnet kan det vara helt fel. Efter det är det bara två lektioner kavr och sedan är det sportlov. Äntligen.

Efter lovet ska vi ha en så kallad rymddag och den kommer vara på en dag då vi igentligen hade sovmorgon. Då tycker man ju att vi borde få vara lediga en annan dag, men så kommer det troligtvis inte bli. För vi missar ju labben på lovet. Är det bara jag som tycker det är fel? Är det då meningen att vi ska ta igen alla lektioner vi missar på lovet. Vad är då meningen med att ha lov om man bara ska göra dubblet så mycket efter lovet? Är det inte meningen att man ska vila upp sig så att man orkar jobba ordentligt när man väl ska vara i skolan? Eller är det meningen att man ska jobba lika mycket som när man går i skolan för att sedan om några år gå in i väggen?

Jaja det är sådant man får ta itu med senar, jag kommer i alla ta det lungt på lovet.

Ha det bra. Jasmine hälsar

Trött som få

Go kväll gott folk. Hur har dagen varit? Själv har jag varit väldigt trött. Idrotten i förmiddags tog kol på mig. Först lekte vi en del lekar och det var ganska mycket spring, i alla fal för mig, och eftre det var det dags för styrka. Jag är inte gjord för att träna så mycket. Så på biologin sedan var jag på väg att soman, jag var tvungen att intala mig själv att hålla ögonen öppna. Men jag klarade av skoldagen i alla fal.

Men det gick bara hyfsat bra att rida idag, jag var helt slut i benen så jag hade inte så mycket drivkraft. Men Lexi sköte sig väl ganska bra än då och det blev väl rätt bra i slutet. Imorgon ska jag eventuellt träna , och jag hoppas det kommer gå bättre då.

Imorgon tio över tre har jag sportlov. Hur underbart är inte det? Enda nackdelen är väl att lovet bara är en vecka. Det känns som om jag skulle behöva vila upp mig ett år, minst. Men det ska i alla fal bli hur kul som helst att vara i Alperna en vecka. Det blir i alla fal lite avkoppling när man får komma bort från sitt vanliga liv.

Nej nu ska jag nog gå och lägga så är jag förhoppningsvis piggare imorgon. Ha det bra

Torsdag

För tillfället sitter jag i skolan, det är meningen att jag ska jobba med psykologi arbetet, men jag orkar inte rikigt. Vi fick tillbaks proven idag också. Det hade väl gott okej, men nu gäller det att jag gör arbetet bra. Då kan man ju fråga sig varför jag sitter här och inte jobbar.

Igår kom sadleprovaren ut till stallet för att kolla på Jackpots sadel, han har haft litr tendenser till ryggont de sista veckorna. Sdalen var lite för vid och Lena har satt den lite för långt fram. Men nu har hon paddat upp ordentligt så nu sitter den bra. Hon kollade också så att min sadel satt bra på Lexi, hon har ju fått riktigt mcyket muskler nu på sista tiden, så jag var lite rädd att den skulle ha blivit för trång. Men den satt perfekt.

Idag åker jag ut till stallet direkt efter skolan och sedan ska jag hemma och packa, tvätt och gör klart en massa annat innan vi åker på lördag.

Hoppas ni får en bra dag