Måndag

Vi kom hem igår kväll från Stockholm. Det har varit en riktigt bra helg. Alla hoppade jättebra, men älskling var ändå bäst. Placerad i två av tre klasser. Dock var det lite dålig organisation, bland annat kom inte startlistorna till gårdagens klasser förrän igår morse. Det blev ju inte så lätt att planera.

Idag var det skola igen och efter det skulle jag till sjukgymnasten med armen. Det gick väl ganska bra, fick en del övningar som jag ska jobba med. Men hon tyckte även att jag inte skulle jobba. Så det blev lite ber fritid idag än jag trott det skulle bli. Jag ska även dit på onsdag, för att se hur allt gått.

Vi har gått en vecka i skolan,bara , men det känns verkligen som mycket längre än så och jag känner redan att jag skulle vilja ha lov igen. Jag sa ju tidigare att kag skulle ändra mig om skolan när den väl kommit igång och det har jag verkligen. Förut var det torsdagseftermiddager som jag nästan somnade på, men nu kommer det vara måndagar. Vi har lite för många naturämnen på samma dag.

Ha det bra