Torsdag

God morgon

Igår fick jag en kusin. Min första kusin på pappas sida. På mammas sida är jag och Lena yngst av alla kusiner, så det känns lite overkligt.

Idag gick jag upp lite extra tidigt så att jag hann skriva klart fusklappen till provet idag, vi fick ha en handskriven A4. Jag lyckades få med det mesta av boken, så jag tror det ska gå bra på provet. Hoppas i alla fal det.

Imorgon är det 1:a maj vilket betyder att man är ledig, riktigt skönt med en kort vecka. På kvällen ska jag hem till Johanna som fyllde arton förra veckan och fira henne. På lördag är det sedan tävlingar på Rocklunda där Lena ska hoppa 1.20 med både J.P och Robban. Sedan ska vi nog också jobba lite med båten i helgen så att den kan sjösättas nästa vecka.

Ha en bra dag

Eftermiddags fika

Innan sista lektionen idag blev jag riktigt irriterad. Det är nämligen så att vi ska välja vad vi vill göra på dagsverkedag på tisdag. Denna lista skulle egentligen lämnas in i fredags och det skulle vara klassrepresentanternas jobb, men på något sätt blev det jog som fick fixa det idag eftersom det inte blivit gjort.

Men sedan blev det mycket bättre då jag gick och fikade med Ninnie och Johanna. Det var mycket trevligt! VI pratade om det alltid lika intressanta samtalsämnet, killar, och en del annat. Jag försöker nämligen intala mig om att jag inte har något viktigare att göra, som att plugga till exempel. Men det är ju så himla mycket roligare att vara med vänner än att plugga.

I kväll är det en riktig Tv kväll. Först Ugly Betty sedan DHW och efter det Hell's kitchen. Tänkte också eventuellt träna så kan jag plugga imorgon bitti innan jag ska ner på stan och träffa Ida.

Ha det bra

Tisdag

God morgon

Jag giller vekligen dessa mornar när jag börjar efter halv tio. Jag hinner läsa tidningen och äta fruksot i lugn och ro. Inget stress och sedan hinner jag kolla på tv en stund innan det är dags att ta sig till skolan.

Idag väntar en helt vanlig dag i skolan, först matte och efter det fanska och biologi. Sedan ska jag jobba idag också. En annan sak som jag vekligen måste göra är att ta tag i pluggandet till idrottsprovet. Fick nästan dåligt samvete igår för att jag inte pluggat så mycket som jag egentligen borde.

Ha en bra dag