Tisdag

God morgon.

Igår gick det hur bra som helst att rida, hon var verkligen jättefin. Kändes hur bra som helst. Det är jättekul att hon känns så här fin nu när hösten är här, annars brukar hon bli rätt tråkig när hösten kommer. Men det är tråkigt att det börjar bli så mörkt nu på kvällarna.

Idag är det först skola, som vanligt, sedan ska jag sitta barnvakt åt min lilla granne. Ska bli lite spännande, men vi får se hur det går. Ska dit runt fem för att vara där en stund innan föräldrarna går till ett föräldramöte som är ca en timme. Så jag kommer inte ha så mycket tid efter skolan innan jag ska vara där.

Den här veckan har jag rätt så mycket att göra, barnvakt idag, imorgon ska jag jobba och på torsdag åker mamma till stockholm och pappa åker till stockholm på fredag. På lördag ska jag och syrran försöka åka till stockholm. Nu i helgen är det också inomhus SM i hoppning i Enköping så på söndag ska vi åka dit och kolla på söndag.

Ha en bra dag.

Måndag

God morgon, har ni det bra? Gårdagen blev inte alls som jag tänkt mig, verkligen inte. Mamma hade åkt iväg med en grej som jag hade behöft på stan och när det gäller springningen så mådde jag inte riktigt bra. Lite plugg hann jag dock med annars blev det mest att sitta framför tv och ta det lungt. Jag gick också och la mig riktigt tidigt, runt nio, och jag somnade nästan direkt. Så jag vaknade av mig själv runt sju imorse, det kan jag säga har aldrig hänt förut.

Idag har jag inge franska eftersom vi ska ha redovisning imorgon och får vara hemma idag för att jobba med det. Så jag börjar först tio i elva. Jag tänkte att jag skulle springa idag istället då. Men jag måste vänte en timme efter att jag ätit frukost annars får jag håll, så lite efter nio ska jag ut och springa. Men jag är lite orolig att det inte ska gå och springa där jag brukar, runt sjukhuset, eftersom det håller på och bygga om. Men jag antar att jag får se.

Ha en bra dag.

Söndag

Hej, hoppas ni har det bra. Själv har jag redan hunnit vara istallet idag. Det gick jättebra och Lexi var riktigt pigg, så på sista galopp sträckan stack hon. Senare idag ska jag ner på stan och kolla på lite träningskläder och skor. Sedan ska jag försöka plugga lite och eventuellt springa en liten runda.

Igår tävlade jag som sagt och det gick rätt okej faktiskt. Men det blåste riktigt mycket och det blev också rätt kallt. Sen på kvällen åkte vi hem till mormor och åt middag. Jättetrevligt att träffa henne, det blir ju inte så ofta.

Hoppas ni får en bra dag.